Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lewa Vereniger van de Jungle 71305

Lego set 71305 is de Lewa Vereniger van de Jungle-figuur.
De figuur heeft beweegbare gewrichten, dubbele kristalzwaarden, een Gouden Jungle-masker der Eenheid en kan worden gecombineerd met Uxar Schepsel van de Jungle voor extra kracht.
Deze sterke en stevige figuur is perfect voor actiespel en geschikt voor jongeren en volwassen verzamelaars.
Bestel vandaag nog en ervaar eindeloos plezier en avontuur! Ga naar LEGO.
nl/BIONICLE voor meer informatie.

Waar is LEGO Lewa Vereniger van de Jungle 71305 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
79
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71305
lego insiders punten icoon
135
punten

Welkom in het adembenemende junglegebied van Okoto! Hier staan de Toa tegenover hun grootste uitdaging ooit: Makuta en zijn leger van schrikwekkende monsters. Maar de Toa zijn nooit alleen. Jij kunt ze helpen om de elementwezens te verenigen en samen de vijand te verslaan!

De avontuurlijke en dappere Lewa Vereniger van de Jungle-figuur is voorzien van een BIONICLE® hoofd met Masker der Eenheid en maskerafwerpfunctie, een harnaselement met unieke rune-opdruk, verbindingsstuk voor aankoppelen van elementschepsel en beweegbare gewrichten. Hij wordt geleverd met dubbele kristalzwaarden en een Gouden Jungle-masker der Eenheid, wat hem tot een onoverwinnelijke vechter maakt. Zet de elementwapens in en activeer je vliegvermogen wanneer je verenigd bent met Uxar Schepsel van de Jungle (productnr. 71300)!

Met behulp van het draaiwiel kun je de romp van Lewa Vereniger van de Jungle laten roteren en het wervelende zwaard lanceren om je tegenstanders te doden. Gebruik de maskerafwerpfunctie om het Jungle-masker der Eenheid af te werpen en te upgraden naar het Gouden Jungle-masker der Eenheid voor extra bescherming en kracht.

Combineer Lewa Vereniger van de Jungle met Uxar Schepsel van de Jungle (productnr. 71300) om je krachten te bundelen en onoverwinnelijk te worden. Bevestig het masker van het schepsel met een enkele klik via het verbindingsstuk en je bent klaar voor de strijd! En als je nog meer kracht nodig hebt, combineer Lewa Vereniger van de Jungle met andere elementschepsels uit de LEGO® BIONICLE® serie 2016 voor nieuwe, bovenaardse krachten.

Dit LEGO® BIONICLE®-model is sterk en stevig, speciaal ontworpen voor intensief actiespel! De figuur is 21cm hoog en is perfect voor zowel jongeren als volwassen verzamelaars. Ga naar LEGO.nl/BIONICLE voor bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Maar vergeet niet om altijd toestemming te vragen aan je ouders voordat je online gaat.

Met Lewa Vereniger van de Jungle aan jouw zijde, sta je klaar om de strijd aan te gaan. Verenig je met de elementwezens, bundel je krachten en versla de wreedste vijand van Okoto: Makuta. Bestel vandaag nog jouw eigen Lewa Vereniger van de Jungle-figuur en beleef eindeloos actie en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006181

Opbergsteen met 4 noppen en 1 lade – lichtblauw

foto van lego set5007851

Brick Botanicals 1,000-Piece Puzzle

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.