Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pohatu Vereniger van het Gesteente 71306

Maak kennis met Pohatu, de Vereniger van het Gesteente.
Deze stoere Toa inspireert andere helden op hun zoektocht naar elementschepsels om het kwaad te verslaan.
Het figuur is uitgerust met een BIONICLE hoofd, wapens en accessoires.
Combineer met andere sets voor meer speelplezier.
Bezoek LEGO.
nl/BIONICLE voor meer informatie.
Ga de strijd aan en word lid van de BIONICLE-familie!

Waar is LEGO Pohatu Vereniger van het Gesteente 71306 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
90
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71306
lego insiders punten icoon
135
punten

Maak kennis met Pohatu, de Vereniger van het Gesteente, de meest stoere Toa van allemaal! Deze legendarische held inspireert andere helden op hun zoektocht naar de elementschepsels. Want zonder deze wezens hebben ze geen kans om het kwaad te verslaan! Ben jij klaar om samen met Pohatu op avontuur te gaan en het kwaad te bestrijden?

Pohatu Vereniger van het Gesteente-figuur is uitgerust met een BIONICLE® hoofd met Steenmasker der Eenheid en maskerafwerpfunctie, harnaselement met unieke rune-opdruk, verbindingsstuk voor aankoppelen van elementschepsel en verstelbare gewrichten. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook gebruik maken van de tweehandige kristalstrijdvlegel en dragen de Gouden Steenmasker der Eenheid en elementschouderharnas als accessoires.

Wat dacht je van een draaiend wiel om de romp te laten roteren in het gevecht? En met de afwerpfunctie op het BIONICLE® hoofd van de Toa kan je het Steenmasker der Eenheid afwerpen en upgraden naar het Gouden Steenmasker der Eenheid! Het model is sterk en stevig voor intensief actiespel, en is maar liefst 21cm hoog.

Maar het wordt nog interessanter, want je kunt Pohatu eenvoudig combineren met Ketar Schepsel van het Gesteente (productnr. 71301) voor nog meer keihard speelplezier! Door een enkele klik van het verbindingsstuk kan je het masker van het schepsel opzetten en word je onoverwinnelijk! Combineer met andere elementschepsels uit de LEGO® BIONICLE® serie 2016, voor nieuwe krachten in het gevecht.

En er is nog meer! Ga naar LEGO.nl/BIONICLE voor bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Laat je inspireren door andere BIONICLE-fans en laat je creativiteit de vrije loop!

Met Pohatu Vereniger van het Gesteente kan je urenlang speelplezier beleven en op avontuur gaan in de BIONICLE-wereld. Ga de strijd aan met het kwaad en overwin elke uitdaging! Koop nu Pohatu Vereniger van het Gesteente en maak deel uit van de BIONICLE-familie! Vraag wel eerst toestemming aan je ouders voordat je online gaat.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005532

Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - rood

foto van lego set5005574

Limited-edition Marvel Art Print

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.