Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gali Vereniger van het Water 71307

Gali Vereniger van het Water uit de LEGO BIONICLE serie is een stoere Toa met het Watermasker der Eenheid.
Combineer haar met het Gouden Watermasker der Eenheid voor extra krachten.
Met haar elementspeer en harnaselement met rune-opdruk is ze klaar voor elk avontuur.
Verenig haar met andere schepsels uit de serie voor nieuwe krachtcombinaties.
Ga naar LEGO.
nl/BIONICLE voor meer informatie.

Waar is LEGO Gali Vereniger van het Water 71307 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
87
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71307
lego insiders punten icoon
135
punten

Bereid je voor op een spetterend avontuur met Gali Vereniger van het Water uit de LEGO® BIONICLE® serie! Deze stoere Toa draagt het Watermasker der Eenheid en is de enige vrouwelijke held in de 2016 serie. Wil je haar nog sterker maken? Combineer haar dan met het Gouden Watermasker der Eenheid en activeer haar elementkrachten!

Met haar elementspeer van het Water en het coole harnaselement met unieke rune-opdruk is Gali Vereniger van het Water klaar voor iedere uitdaging. Activeer het wapen door het wiel op haar romp te draaien en gebruik de afwerpfunctie op het BIONICLE® hoofd om het Watermasker der Eenheid af te werpen en te upgraden naar het Gouden Watermasker der Eenheid. Zo wordt ze nog sterker en ben jij onoverwinnelijk!

Dit sterke en stevige model is perfect voor intensief actiespel en is maar liefst 21cm hoog. Wil je Gali Vereniger van het Water nog sterker maken? Verenig haar dan met Akida Schepsel van het Water (productnr. 71302) en ga voor een wervelende draaikolkaanval. Met het verbindingsstuk klik je beide figuren in elkaar en zet je het masker van het schepsel op. Samen zijn jullie niet te stoppen!

Maar dat is nog niet alles, want Gali Vereniger van het Water kun je ook combineren met andere elementschepsels uit de LEGO® BIONICLE® serie 2016. Zo creëer je steeds nieuwe krachtcombinaties in het gevecht tegen de duisternis.

Ga naar LEGO.nl/BIONICLE voor nog meer avonturen, bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Vraag wel altijd eerst toestemming aan je ouders voordat je online gaat.

Kortom, wil jij ook de strijd aan gaan tegen de duisternis? Ga dan voor Gali Vereniger van het Water uit de LEGO® BIONICLE® serie en wordt onverslaanbaar!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006141

Bureaulade met 4 noppen – blauw

foto van lego set853902

LEGO® Creative Bag Charm

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.