Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tahu Vereniger van het Vuur 71308

De LEGO set 71308, Tahu Vereniger van het Vuur, stelt kinderen in staat om de wereld van LEGO BIONICLE te verkennen en lavarivieren en vulkanen te trotseren.
Met het Gouden Vuurmasker der Eenheid, kristallen wapens en pantsering kan Tahu Vereniger van het Vuur zelfs door de lucht vliegen.
Het model is sterk en stevig, met verstelbare gewrichten en een uniek maskerafwerpfunctie.
Combineer het met andere elementschepsels voor nog sterkere krachtcombinaties.
Ontdek meer op LEGO.
nl/BIONICLE.

Waar is LEGO Tahu Vereniger van het Vuur 71308 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
132
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71308
lego insiders punten icoon
150
punten

Heb jij de kracht om de lavarivieren en vulkanen te trotseren? Stap in de wereld van LEGO BIONICLE en ontmoet Tahu Vereniger van het Vuur! Upgraden was nog nooit zo krachtig dankzij het Gouden Vuurmasker der Eenheid, dat je nog sterker maakt met kristallen wapens en pantsering.

De Tahu Vereniger van het Vuur-set bevat een superstoer BIONICLE-figuur met uniek maskerafwerpfunctie en verstelbare gewrichten. Het harnaselement heeft een exclusieve rune-opdruk en er is een speciaal verbindingsstuk voor het aankoppelen van elementschepsels zoals de Ikir Schepsel van het Water (productnr. 71303). Hiermee kan je zelfs door de lucht vliegen!

Met het elementzwaard van het Vuur kan je de vijand verslaan en het draaiwiel op de romp laat het wapen ook nog eens bewegen. Wist je dat je de trekker op de Toa's BIONICLE® hoofd kan activeren om het Vuurmasker der Eenheid te verruilen voor het nog sterkere Gouden Vuurmasker der Eenheid? Gaaf toch?

Dit is niet zomaar een 'standaard'-set, want Tahu Vereniger van het Vuur is een sterk en stevig model voor intensief actiespel. Met een hoogte van 23 cm kan je je fantasie helemaal de vrije loop laten. Bovendien kan je het combineren met andere elementschepsels uit de LEGO BIONICLE-serie voor 2016, voor nóg sterkere krachtcombinaties in het gevecht.

En waar kan je nog meer terecht voor gave BIONICLE-fun dan op LEGO.nl/BIONICLE? Hier vind je bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Vraag uiteraard wel eerst toestemming aan je ouders voordat je online gaat.

Dus waar wacht je nog op? Word jij de ware Vereniger van het Vuur? Met Tahu Vereniger van het Vuur-set kan jij het gevecht aan en de wereld van BIONICLE ontdekken!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41233

Lashina™ tank

foto van lego set5006134

Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – lichtpaars

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.