Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Onua Vereniger van de Aarde 71309

LEGO set 71309 bevat Onua, Vereniger van de Aarde.
Deze figuur is 22 cm hoog en heeft verstelbare gewrichten, een BIONICLE hoofd met maskerafwerpfunctie en een harnaselement met rune-opdruk.
Onua heeft een kristalboorhamer en een kristalschieter als wapens.
Hij kan gecombineerd worden met andere BIONICLE sets voor krachtige combinaties.
Bestel nu Onua Vereniger van de Aarde voor je BIONICLE verzameling! Bezoek LEGO.
nl/BIONICLE voor meer informatie.

Waar is LEGO Onua Vereniger van de Aarde 71309 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
143
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71309
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de spannende wereld van LEGO® BIONICLE®! Maak kennis met Onua, Vereniger van de Aarde, die zich door gevaarlijke ravijnen en bergpassen beweegt om zich te verenigen met de elementschepsels. Met zijn nachtogen en gloednieuwe elementwapens en -harnas, ontworpen door Ekimu in de Grote Smederij, is hij een geduchte tegenstander voor elke vijand.

Onua Vereniger van de Aarde komt in de set als een stoere figuur met verstelbare gewrichten, een BIONICLE® hoofd met maskerafwerpfunctie, Aardemasker der Eenheid en harnaselement met rune-opdruk. Dankzij het verbindingsstuk aan de achterkant van zijn lichaam kan hij eenvoudig schepsels aan zijn harnas koppelen. Wat nog indrukwekkender is, is dat de figuur maar liefst 22 cm hoog is!

Naast zijn harnas en Aardemasker der Eenheid heeft Onua ook nog eens verwoestende kristalboorhamer en zesvoudige kristalschieter als wapen tot zijn beschikking. Hiermee kan hij zich door elke situatie worstelen en vijanden tot moes slaan. En als dat niet genoeg is, kan hij zijn Aardemasker der Eenheid verruilen voor het nog sterkere Gouden Aardemasker der Eenheid dankzij de trekker op zijn BIONICLE® hoofd.

Het draaiwiel op de romp van Onua Vereniger van de Aarde laat je zijn wapens bewegen en laat je nog meer van zijn kracht zien. Maar het wordt nog beter: je kunt Onua combineren met Terak Schepsel van de Aarde (productnr. 71304) om zijn harnas nog sterker te maken. En als dat nog niet genoeg is, kun je hem combineren met andere elementschepsels uit de LEGO® BIONICLE® serie 2016 om nieuwe krachtige combinaties te maken.

Onua Vereniger van de Aarde is niet alleen een ongelooflijk sterk en stevig model voor intensief actiespel, maar ook een fantastische manier om jezelf onder te dompelen in de spannende wereld van LEGO® BIONICLE®. Ga naar LEGO.nl/BIONICLE voor bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Maar vraag wel eerst toestemming aan je ouders voordat je online gaat.

Kortom, Onua Vereniger van de Aarde is een onmisbaar onderdeel van je BIONICLE® verzameling en een geweldige manier om je fantasie de vrije loop te laten en jezelf onder te dompelen in de fascinerende wereld van de Toa. Bent u een fan van LEGO® BIONICLE® en wilt u Onua Vereniger van de Aarde aan uw verzameling toevoegen? Bestel hem dan nu!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80111

Chinees Nieuwjaar parade

foto van lego set5007520

POSTCARD & STICKER SET

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.