Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Umarak de Jager 71310

Maak kennis met LEGO set 71310, Umarak de Jager.
Sluit je aan bij de duistere kant en domineer de Toa met deze indrukwekkende figuur van 28 cm hoog.
Gebruik giftige pijlen en het Gouden Masker der Besturing om hen te dwingen voor jou te vechten.
Combineer met andere sets uit de LEGO Bionicle serie om nog krachtiger te worden.
Bestel nu en ontdek de wereld van Bionicle!

Waar is LEGO Umarak de Jager 71310 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
172
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71310
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de wereld van Bionicle®, waarin je jezelf kunt onderdompelen in een episch verhaal van goed versus kwaad. Schakel over naar de donkere zijde en sluit je aan bij de machtige Umarak de Jager, gestuurd door de beruchte Mukata.

De Umarak de Jager set bevat een indrukwekkende figuur van 28 cm hoog, compleet met een Bionicle® hoofd met Jagermasker en verstelbare gewrichten. Maar dit is slechts het begin! Met deze set kun je de Toa aanvallen met giftige pijlen, of het Gouden Masker der Besturing gebruiken om hun gedachten te beheersen en hen te dwingen om voor jou te vechten in de strijd tegen het goede. En wat dacht je van het samensmelten van de elementschepsels met Umarak de Jager om hun speciale vermogens te gebruiken voor het kwaad? Niets kan de macht van Umarak de Jager tegenhouden!

Het model is niet alleen indrukwekkend qua kracht en vermogen, maar ook qua detail en accessoires. Zo bevat de set onder andere een bottenjachtboog met schietfunctie, schaduwval-schouderzwaarden, een borstpantser met unieke rune-opdruk en een verbindingsstuk voor het aankoppelen van elementschepsels. Daarnaast kun je het wiel op de romp draaien om de wapens te bewegen en kun je de schaduwvallen op je vijanden afsturen.

De Umarak de Jager set biedt niet alleen een geweldige spelervaring, maar ook een geweldige bouwervaring. Het model is sterk en stevig en kan worden gebruikt voor intensief actiespel. En als je meer wilt, kun je deze set combineren met andere elementschepsels uit de LEGO® Bionicle® serie 2016 om nieuwe strijdkracht-combinaties te creëren en jezelf nog krachtiger te maken.

Maar het plezier houdt niet op bij het bouwen en spelen alleen. Ga naar LEGO.nl/BIONICLE voor bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Ouders moeten echter wel toestemming geven voordat kinderen zich online begeven.

Dus waar wacht je nog op? Word lid van de duistere kant en domineer de Toa met de onmeetbare kracht en het gemene vermogen van Umarak de Jager. Bestel nu de set en ontdek de verbluffende wereld van Bionicle®!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40713

Ansichtkaart van Japan

foto van lego set5007159

Lego Tin Sign: Standard logo

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.