Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Kopaka en Melum - Verenigingsset 71311

De LEGO set 71311 is de Kopaka en Melum verenigingsset uit de BIONICLE serie.
De set bevat de figuren Kopaka en Melum die aan elkaar verbonden kunnen worden om de gecombineerde Toa kracht te ontdekken.
Kopaka is uitgerust met diverse wapens en het Gouden Masker van het IJs voor ultieme kracht.
De set is compatibel met andere elementschepsels uit de BIONICLE serie voor nieuwe strijdkrachtcombinaties.
Daarnaast biedt LEGO.
nl/BIONICLE aanvullende informatie, bouwinstructies, games en animaties.
Speel en beleef eindeloze avonturen met dit geweldige LEGO BIONICLE speelgoed! (50 woorden)

Waar is LEGO Kopaka en Melum - Verenigingsset 71311 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
171
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71311
lego insiders punten icoon
225
punten

Stap in de wereld van LEGO® BIONICLE® en begeef je in een avontuur vol actie met de verenigingsset Kopaka en Melum! Dit fantastische en spannende speelgoed bevat twee figuren - Kopaka, Vereniger van het IJs, en Melum, Schepsel van het IJs - die met elkaar kunnen worden verbonden om de kracht van de gecombineerde Toa te ontdekken.

Kopaka, Vereniger van het IJs, is uitgerust met een BIONICLE® hoofd met maskerafwerpfunctie, een IJsmasker der Eenheid, een borstharnas met unieke rune-opdruk, een elementijsharnas, verstelbare gewrichten en het iconische elementzwaard van het IJs. Met het bijgevoegde Gouden Masker van het IJs draagt hij de ultieme kracht waardoor hij onverslaanbaar wordt.

Maar dat is niet alles! Samen met zijn partner Melum, Schepsel van het IJs, creëert hij een bijna onverwoestbaar pantser. Melum heeft ook zijn eigen masker en kan worden bevestigd aan Kopaka met het verbindingselement.

Dit sterke en stevige model is perfect voor intensief actiespel en de figuren zijn maar liefst 22cm hoog. Bovendien kun je deze set combineren met andere elementschepsels uit de LEGO® BIONICLE® serie 2016 voor nieuwe strijdkrachtcombinaties.

Maar er is meer! Bezoek LEGO.nl/BIONICLE voor meer informatie, spannende bouwinstructies, geweldige games, vet coole animaties en nog veel meer. Vergeet niet om toestemming te vragen aan je ouders voordat je online gaat.

Ga op avontuur in de wonderlijke wereld van LEGO® BIONICLE® met de verenigingsset Kopaka en Melum. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek nieuwe krachten om te strijden tegen het kwaad. Speel en beleef eindeloze avonturen met dit geweldige LEGO® BIONICLE® speelgoed!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40644

Piñata

foto van lego set40409

Hot Rod

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.