Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ekimu de maskermaker 71312

Maak kennis met Ekimu de Maskermaker, een sterke LEGO BIONICLE held.
Met verstelbare ledematen, een kristalhamer en kristalzaag-schild is hij klaar voor de strijd tegen het kwaad.
Het model biedt een uitdaging voor kinderen van 7-14 jaar en is 22cm hoog.
Bestel deze stoere BIONICLE figuur nu en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Ekimu de maskermaker 71312 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
94
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71312
lego insiders punten icoon
135
punten

Maak kennis met Ekimu de Maskermaker, de ultieme held uit de wereld van BIONICLE®! Na eeuwen van slaap is hij eindelijk ontwaakt en klaar voor de strijd. Met zijn kristalhamer en kristalzaag-schild gaat hij de strijd aan met het kwaad dat dreigt de wereld te vernietigen.

Ekimu is uitgerust met verstelbare ledematen en een unieke rune-opdruk op zijn pantserplaat. Met de draaiende romp en activerende strijdarm is hij een stevig en degelijk model voor intensief actiespel! Met de masker-afwerptrekker zet hij zijn geactiveerde Masker der Schepping af om de vijand te verslaan.

De set bevat ook het verdorven Jager-masker dat door de vijand gebruikt kan worden om de macht over te nemen. De kristalhamer is het ideale wapen waarmee Ekimu kan vechten tegen het kwaad dat de wereld bedreigt.

Dit sterke en degelijke model biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 7-14 jaar. De afmetingen van de figuur zijn maar liefst 22cm hoog, waardoor hij groter is dan de gemiddelde LEGO®-figuur.

Ben je een echte BIONICLE®-fan? Ga dan naar LEGO.nl/BIONICLE voor bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Vraag je ouder(s) om toestemming voordat je deze avonturen online gaat beleven.

Haal nu Ekimu de Maskermaker in huis en bescherm de wereld tegen het kwaad dat dreigt! Met zijn kristalhamer en kristalzaag-schild is hij de ultieme held die klaar is voor iedere uitdaging. Bestel nu en beleef urenlang speelplezier met deze stoere BIONICLE® figuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70430

De Newbury metro

foto van lego set40411

Creatief plezier 12-in-1

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.