Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lavabeest 71313

Maak kennis met het machtige Lavabeest uit de LEGO BIONICLE serie van 2016! Met kristalachtige vleugels van lava en venijnige lava-zwaarden, is dit de perfecte krijger om de duisternis te verslaan.
Draai aan het wiel om aanvallen uit te voeren, maar let op dat het masker van het beest niet wordt afgeworpen.
Met het verdorven Masker der Eenheid van Tahu vergroot je je krachten.
De set bevat verstelbare klauwen en ledematen, en is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar.
Bestel nu en red het universum! Bezoek LEGO.
nl/BIONICLE voor meer informatie.

Waar is LEGO Lavabeest 71313 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
114
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71313
lego insiders punten icoon
135
punten

Maak kennis met het machtige Lavabeest uit de LEGO® BIONICLE® serie van 2016! Deze angstaanjagende creatie is het enige Element-beest dat kan vliegen. Zijn kristalachtige vleugels van lava, in combinatie met zijn venijnige lava-zwaarden, maken hem de perfecte krijger om de duisternis te verslaan.

Met het Lavabeest beleef je urenlang speelplezier! Draai aan het wiel om de romp te laten roteren en voer flitsende aanvallen uit tegen je tegenstanders. Maar pas op! Als je tegenstander tegen de kaak van het beest slaat, kan zijn masker worden afgeworpen en verliest het beest zijn krachten.

Gelukkig heeft het Lavabeest nog een troef achter de hand. Trek het Beestmasker des Verderfs af en vervang het door het verdorven Masker der Eenheid van Tahu en vergroot je krachten! Met deze extra kracht ben jij de ultieme krijger en versla je elke vijand die op je pad komt.

De set bevat niet alleen het Lavabeest zelf, maar ook een BIONICLE® hoofd met een masker-afwerptrekker, 2 paar lava-zwaarden, het Beestmasker des Verderfs en een kaak-geactiveerde masker-afwerpfunctie. Daarnaast heeft het beest verstelbare klauwen en ledematen en een pantserplaat voor op de borst met unieke 'Verderf'-opdruk.

Bouw het Lavabeest zelf met deze set en maak de verstelbare klauwen open en zet ze vast rond het verdorven Masker der Eenheid van Tahu. Activeer de afwerp-trekker op het BIONICLE® hoofd om het Beestmasker des Verderfs te kunnen verwisselen voor het nog sterkere, verdorven Masker der Eenheid van Tahu.

Draai het wiel om de romp te laten roteren en voer flitsende aanvallen uit tegen je tegenstanders. Inclusief verdorven Masker der Eenheid van Tahu en bouwinstructies.

Dit model is 22cm hoog en is een sterke en degelijke creatie, gebouwd om intensief actiespel te weerstaan. De set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 7-14 jaar.

Bezoek LEGO.nl/BIONICLE voor bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Vraag je ouder(s) om toestemming voordat je online gaat. Met het Lavabeest beleef je een onvergetelijk avontuur vol actie en spektakel! Bestel hem vandaag nog en ga de strijd aan om het universum te redden!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set43175

Anna's en Elsa's verhalenboekavonturen

foto van lego set10680

Vuilniswagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.