Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stormbeest 71314

De LEGO BIONICLE set 71314, het Stormbeest, is een spannend biomechanisch monster met een verstelbaar figuur en coole functies zoals een masker-afwerptrekker en een kaakslag masker-afwerpfunctie.
Deze stevige set biedt veel speelplezier en avontuur voor kinderen van 7-14 jaar.
Ga naar LEGO.
nl/BIONICLE voor instructies en meer leuke content.
Bestel vandaag nog en betreed de spannende wereld van BIONICLE!

Waar is LEGO Stormbeest 71314 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
109
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71314
lego insiders punten icoon
135
punten

Trek ten strijde in de spannende en opwindende wereld van LEGO® BIONICLE® met het geweldige Stormbeest! Dit biomechanische monster is de perfecte strijdpartner voor elke BIONICLE-held. Met zijn gevaarlijke staart en scherpe klauwen kan hij elke tegenstander omver kegelen en aan de kant vegen.

De Stormbeest-actiefiguur is in allerlei standen verstelbaar en heeft verschillende coole functies, waaronder een BIONICLE hoofd met masker-afwerptrekker, een kaakslag masker-afwerpfunctie en een roterende romp. Je kunt de figuur aanpassen met een pantserplaat voor op de borst met unieke 'Verderf'-opdruk, verstelbare ledematen en onderling verbonden klauwen en staart die tegelijk bewegen.

De set wordt geleverd met een verdorven Masker der Eenheid van Kopaka, die je aan de staart van het Stormbeest kunt vastzetten. En als je nog sterkere kracht nodig hebt, kun je de afwerp-trekker op het BIONICLE hoofd van het beest activeren om het Beest-masker des Verderfs te verruilen voor het verdorven Masker der Eenheid van Kopaka.

De Stormbeest-set is een stevig en robuust model dat perfect geschikt is voor intensieve actiespellen. Het biedt kinderen van 7-14 jaar een passende bouwuitdaging en de mogelijkheid om hun verbeelding te gebruiken en flitsende actiescènes na te spelen.

De figuur is maar liefst 20 cm hoog en biedt urenlang speelplezier en avontuur in de spannende wereld van BIONICLE. Ga naar LEGO.nl/BIONICLE voor bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Vraag je ouder(s) om toestemming voordat je online gaat.

Kortom, als je op zoek bent naar een opwindende en uitdagende speelset, dan is het Stormbeest van LEGO® BIONICLE® de perfecte keuze! Bestel hem vandaag nog en ga de strijd aan in de biomechanische wereld van BIONICLE.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80108

Tradities van Chinees nieuwjaar

foto van lego set5005910

Omkeerbare linnen VIP-tas

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.