Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aardschokbeest 71315

De LEGO set 71315 is een futuristische BIONICLE set waarbij je het kunt opnemen tegen het machtige Aardschokbeest.
Het beest heeft een bevrijdende arm en kan het Beestmasker des Verderfs verwisselen met het Masker der Eenheid van Onua voor extra kracht.
Dit 24 cm hoge model is perfect voor kinderen van 7-14 jaar.
Voeg deze set toe aan jouw LEGO BIONICLE collectie en ga de uitdaging aan! Ga naar LEGO.
nl/BIONICLE voor meer informatie.

Waar is LEGO Aardschokbeest 71315 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
102
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71315
lego insiders punten icoon
135
punten

Stap in de futuristische wereld van LEGO® BIONICLE® en ga de strijd aan met het machtige Aardschokbeest! Dit angstaanjagende wezen is voorzien van een bevrijdende arm die je tegenstanders omver mept. Verwijder het Beestmasker des Verderfs en vervang het door het verdorven Masker der Eenheid van Onua om nog meer kracht te krijgen.

Met een BIONICLE®-hoofd met masker-afwerptrekker en via de kaak geactiveerde masker-afwerpfunctie heeft het Aardschokbeest alles in huis om zijn tegenstanders te verslaan. Daarnaast heeft het beest ook nog een zwiepende arm met kristal-achtige vuist, pantserplaat op de borst met unieke 'Verderf'-opdruk en verstelbare ledematen en klauwen.

Bevestig het verdorven Masker der Eenheid van Onua aan de staart van het Aardschokbeest en activeer de afwerp-trekker op het BIONICLE® hoofd om het Beest-masker des Verderfs te kunnen verruilen voor het nog sterkere, verdorven Masker der Eenheid van Onua. Deze set bevat ook het verdorven Masker der Eenheid van Onua om de speelervaring nog spannender te maken.

Met een indrukwekkende hoogte van 24 cm is dit sterke en degelijke model perfect voor intensief actiespel. Het biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 7-14 jaar.

Ga naar LEGO.nl/BIONICLE voor bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Vraag wel even toestemming aan je ouders voordat je online gaat! Het Aardschokbeest is klaar voor de strijd, ben jij dat ook? Voeg deze set vandaag nog toe aan jouw LEGO® BIONICLE® collectie en ga de uitdaging aan!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40596

Magisch doolhof

foto van lego set5007126

8-Stud Storage Brick – Light Purple

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.