Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Umarak de vernietiger 71316

De LEGO set 71316 is Umarak de Vernietiger, een angstaanjagende BIONICLE® strijder met verstelbare ledematen en klauwen.
Deze set biedt intense actiespel voor kinderen van 8-14 jaar en is een uitdaging om in elkaar te zetten.
Met Umarak de Vernietiger in jouw collectie ben jij klaar voor de ultieme strijd tegen het kwaad! Ga naar LEGO.
nl/BIONICLE voor meer informatie.

Waar is LEGO Umarak de vernietiger 71316 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
191
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71316
lego insiders punten icoon
225
punten

Ontmoet Umarak de Vernietiger, de ultieme BIONICLE® strijder die klaar staat om de wereld van Okoto te veroveren! Met zijn angstaanjagende BIONICLE® hoofd met masker-afwerptrekker, Beestmasker des Verderfs, pantserplaat op de borst met unieke 'Verderf'-opdruk en verstelbare ledematen en klauwen, is Umarak de Vernietiger de ultieme vijand van de Toa!

Durf jij het aan om Umarak de Vernietiger te trotseren? Een draai aan het wiel en de romp begint te roteren, klaar om tegenstanders uit te schakelen. Of grijp je vijanden vast met zijn klauwen en activeer het grijpmechanisme voor nog meer actie! Deze sterke en degelijke set biedt de ultieme uitdaging voor kinderen van 8-14 jaar die van intensief actiespel houden.

Met meer dan 26 cm hoogte, is Umarak de Vernietiger een indrukwekkende en angstaanjagende verschijning die de wereld van Okoto in zijn greep heeft. Maar, vrees niet! Als je de bouwuitdaging aangaat en Umarak de Vernietiger in elkaar zet, ben jij de meester van de strijd en kun je Okoto verdedigen tegen deze kwaadaardige schurk!

Ga naar LEGO.nl/BIONICLE voor bouwinstructies, games, animaties en nog veel meer. Vraag je ouder(s) om toestemming voor je online gaat en ontdek de avonturen van de Toa, terwijl je jezelf voorbereidt op een epische strijd tegen Umarak de Vernietiger!

Kortom, Umarak de Vernietiger is de ideale set voor iedereen die van intense actiespel houdt en de uitdaging aan wil gaan om de meest angstaanjagende BIONICLE® strijder ooit te bouwen. Met Umarak de Vernietiger in jouw collectie, ben jij klaar voor de ultieme strijd tegen het kwaad!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40139

GRATIS: Peperkoek huisje

foto van lego set40565

Werkplaats van de Kerstman

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.