Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sandcrawler™ 75059

Beleef de wereld van Star Wars met LEGO set 75059 Sandcrawler™.
Dit indrukwekkende voertuig bevat alle details die je je kunt voorstellen.
Met 7 minifiguren, waaronder Luke Skywalker™, beleef je spannende avonturen.
De set heeft vele functies en is een must-have voor Star Wars fans.
Bestel nu online en dompel jezelf onder in de unieke wereld van Star Wars! May the force be with you!

Waar is LEGO Sandcrawler™ 75059 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 299.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
3296
leeftijd icoon
14+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75059
lego insiders punten icoon
2475
punten

Stap in de wereld van Star Wars en beleef avonturen zoals nooit tevoren met de LEGO set 75059 Sandcrawler™. Dit indrukwekkende voertuig is het grote woestijn-voertuig van de Jawas en heeft alle details die je je maar kunt voorstellen. Je kunt beroemde scènes naspelen uit Star Wars: Episode IV A New Hope en met behulp van de 7 minifiguren, waaronder Luke Skywalker™, Uncle Owen en 4 Jawas™, onderdompelen in de wereld van Star Wars.

Het is super eenvoudig om het voertuig in positie te brengen. Draai gewoon aan de knop aan de achterkant van de Sandcrawler™ en laat de boegklep zakken om de droids uit te laden met behulp van de twee kranen. En er is echt voor elk wat wils, want de set bevat R2-D2, een R1-serie Droid, een R2™ unit, R5-D4™, een Treadwell Droid™, een Gonk Droid™ en zelfs C-3PO™. En dat is nog niet alles! Klap de zijpanelen omhoog en haal het bovendeel eraf om nog meer spannende functies te ontdekken zoals de motor, het vrachtruim en de cockpit.

Wil je nog een stap verder gaan? Ontdek dan de speeder voor de Jawas, waarmee ze buiten rond kunnen rijden. Er is zelfs een onderdelenmagazijn voor oude droids en wapens, inclusief een lichtzwaard voor Luke Skywalker™. Verkoop de droids aan Luke en zijn oom en zorg dat ze goed worden onderhouden. Laat R2-D2™ door de Sandcrawler™ worden opgezogen, precies zoals in de film! Met dit prachtige model van een beroemd voertuig uit de klassieke Star Wars™ wereld kun je klassieke scènes naspelen uit Star Wars: Episode IV A New Hope.

Met een hoogte van 24 cm, lengte van 48 cm en breedte van 16 cm is deze LEGO set een echte eye-catcher in je verzameling. Met 8 rupsbanden met stuurfunctie, beweegbare boegklep, zijkleppen die open kunnen, afneembaar dak, kranen, speeder bike, luik dat kan worden geopend om bij de dozen te komen, handvatten voor verplaatsen van de dozen en een gedetailleerd interieur met motorruimte, vrachtruim en cockpit is dit een van de meest complete LEGO sets ooit gemaakt.

Ben jij een echte Star Wars fan? Dan mag deze LEGO set echt niet ontbreken in je Star Wars collectie. Beleef urenlang plezier met het bouwen van deze set en creëer je eigen avonturen met de minifiguren. Bestel de LEGO set 75059 Sandcrawler™ nu online en dompel jezelf onder in de unieke wereld van Star Wars! May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 299.95 (25-05-2023) € 299.95 (25-05-2023) € 299.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10740

Brandweerkoffer

foto van lego set30638

Police Bicycle Training

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.