Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO AT-TE™ Walker 75337

Speel de Slag om Utapau na met de LEGO Star Wars 75337 AT-TE Walker bouwset.
Het bevat verstelbare poten, een draaiend 360-gradenkanon, een afneembare cockpit, en 5 minifiguren.
Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.
Deze set biedt urenlang speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen.

Waar is LEGO AT-TE™ Walker 75337 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 109.919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 139.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1082
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75337
lego insiders punten icoon
1050
punten

May the force be with you! Speel de Slag om Utapau na met deze fantastische LEGO® Star Wars™ AT-TE Walker (75337). Deze indrukwekkende en gedetailleerde bouwset is het perfecte cadeau voor Star Wars: Revenge of the Sith fans vanaf 9 jaar en biedt urenlange speelplezier voor zowel jongeren als volwassenen.

Deze bouwset is niet zomaar een set. Het is de AT-TE Walker, zoals te zien in de film Star Wars: Revenge of the Sith. Deze set heeft verstelbare poten, een draaiend 360-gradenkanon met 2 noppenschieters, een afneembare minifiguurcockpit en 2 gedetailleerde cabines met ruimte voor in totaal maximaal 7 minifiguren. Elke cabine kan open en dankzij het uitklapbare handvat kun je de AT-TE eenvoudig verplaatsen. Je kunt hiermee de Slag om Utapau naspelen en tegen de Battle Droids en Dwarf Spider Droid strijden.

In deze doos vind je 5 LEGO minifiguren: Commander Cody, een 212th Clone Gunner en 3 212th Clone Troopers – om het op te nemen tegen 3 LEGO figuren van Battle Droids en een bouwbare Dwarf Spider Droid. Daarnaast zitten in deze set allerlei coole wapens, zodat jij goed bewapend bent tegen jouw tegenstanders.

Met deze 1082-delige bouwbare speelgoedset verveel je je nooit! De set is gemaakt om mee te spelen en te bouwen. De AT-TE heeft verstelbare poten en een uitklapbaar handvat om hem op te tillen en te verplaatsen. De afneembare cockpit en de 2 gedetailleerde cabines voor de Clone Troopers zijn eenvoudig toegankelijk. Ook heeft deze set speelse kenmerken zoals een ronddraaiend 360-graden zwaar blasterkanon met 2 noppenschieters dat omhoog kan worden gebracht en een zitplaats voor de 212th Clone Gunner, 6 blasterkanonnen, 2 thermische ontstekers en meer.

Deze populaire bouwset is leuk voor kinderen vanaf 9 jaar en is een geweldig verjaardags- of feestdagcadeau voor zowel de Star Wars: Revenge of the Sith-fans als voor LEGO® Star Wars™ verzamelaars. Ook volwassenen kunnen hiermee hun favoriete scènes naspelen, hun eigen verhalen bedenken en de coolste bouwbare modellen ergens op een mooie plek neerzetten.

Kies voor deze bouwset en je hebt urenlang speelplezier en een leuke, creatieve en uitdagende activiteit. Bouw deze te gekke AT-TE Walker samen met jouw vrienden of familie! Het model is ca. 19 cm hoog, 44 cm lang en 24 cm breed. De bouwinstructies vind je in de doos en in de LEGO Bouwinstructies app voor digitale bouwinstructies en interactieve weergavefuncties. Ontdek ook de volledige LEGO Star Wars reeks met nog meer bouwsets voor fans van alle leeftijden.

Kwaliteit staat bij LEGO® voorop en dat zie je terug in deze bouwset. Alle LEGO® stenen en onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze compatibel zijn en stevig op elkaar passen voor robuuste bouwwerken. LEGO® onderdelen worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Veiligheid voor alles!

May the force be with you en kies voor deze te gekke AT-TE Walker bouwset van LEGO® Star Wars™!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:10

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 99.90 (10-11-2022) € 139.99 (28-08-2022) € 113.76

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006017

Exclusieve LEGO® broodtrommel

foto van lego set80112

Geluksdraak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.