Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mos Espa Podrace™ Diorama 75380

Stap in de wereld van Star Wars met LEGO set 75380. Beleef de opwinding van de Mos Espa Podrace met Anakin Skywalker's Podracer. Inclusief plaquette met wijze woorden van Qui-Gon Jinn en een jubileumsteen. Verbeter je bouwervaring met de LEGO Builder app. Perfect cadeau voor volwassen Star Wars fans.

Waar is LEGO Mos Espa Podrace™ Diorama 75380 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
718
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
01-05-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75380
lego insiders punten icoon
520
punten

Stap in de wereld van Star Wars en beleef de opwinding van de Mos Espa Podrace met deze LEGO® Star Wars™ Diorama set (75380) voor volwassenen. Laat de kracht door je heen stromen, net zoals Anakin Skywalker deed in het spannende avontuur van Star Wars: The Phantom Menace, en creëer een LEGO bouwwerk van zijn Podracer die door Arch Canyon raast in de achtervolging van zijn concurrent Sebulba.



De indrukwekkende bouw- en displaymodel wordt geleverd met een plaquette met daarop de wijze woorden van Qui-Gon Jinn ("Onthoud. Concentreer je op het moment. Voel. Denk niet. Vertrouw op je instincten.") en een LEGO Star Wars 25e jubileumsteen.



Verbeter je creatieve bouwervaring met de LEGO Builder app, waarmee je kunt inzoomen en een 3D digitale versie van dit bouwmodel kunt draaien terwijl je bouwt - en nog veel meer.



Deze bouwbare modelset maakt deel uit van een collectie LEGO Star Wars sets voor volwassenen, waaronder andere diorama's die epische scènes uitbeelden, en is het perfecte cadeau voor jezelf en andere volwassen Star Wars fans.

Laatste update: 2024-04-15 15:33:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.