Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Imperial Star Destroyer™ 75394

Ga de melkweg veroveren met de LEGO® Star Wars™ Imperial Star Destroyer (75394)! Dit ruimteschip bouwspeelgoed heeft een uitklapbaar handvat, veerbestuurde schutters, gedetailleerd interieur en 7 minifiguren. Speel scènes na uit Star Wars: A New Hope en creëer je eigen avonturen in een sterrenstelsel ver, ver hier vandaan! Ervaar urenlang speelplezier met deze epische set.

Waar is LEGO Imperial Star Destroyer™ 75394 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1555
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75394
lego insiders punten icoon
1040
punten

Ben je klaar om de melkweg te veroveren? Met de LEGO® Star Wars™ Imperial Star Destroyer bouwset (75394) kun jij de controle nemen over het universum! Een geweldig verjaardagscadeau voor jongens, meisjes en fans van 10 jaar en ouder. Dit Star Wars ruimteschip speelgoed heeft een verborgen uitklapbaar handvat om mee te vliegen en 2 veerbestuurde schutters. Daarnaast heeft het een afneembaar bovenpaneel en uitklapbare zijpanelen voor eenvoudige toegang tot het gedetailleerde interieur. Binnenin vind je speelse details zoals de brug, commandoruimte, recreatieruimte, wapenkamer, controlepanelen en een ladingbox met thermische detonator elementen.

Deze op LEGO-blokken gebaseerde Star Wars voertuigenspeelgoed wordt geleverd met 7 LEGO Star Wars minifiguren, waaronder Darth Vader, Commander Praji en een speciale LEGO Star Wars 25e jubileumminifiguur van Cal Kestis. Daarnaast zijn er tal van accessoires om avonturen uit Star Wars: A New Hope na te spelen.

Neem een kijkje in de LEGO Builder app voor 3D zoom- en roteergereedschappen om de creatieve ervaring te verbeteren. Klaar om de kracht van de force te voelen? Grijp dan nu jouw eigen Imperial Star Destroyer bouwset en bereid je voor op epische ruimtegevechten en galactische avonturen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen meeslepende verhaal in een sterrenstelsel ver, ver hier vandaan! Met deze set beleef je urenlang speelplezier en ontdek je het universum van Star Wars als nooit tevoren.

Voel de spanning en de sensatie van het Star Wars universum in je eigen kamer met de LEGO Star Wars Imperial Star Destroyer bouwset! Laat je meevoeren door de fantastische wereld van Jedi's, Sith Lords en intergalactische ruimteoorlogen. Met dit indrukwekkende bouwspeelgoed kun je de meest legendarische scènes uit de films tot leven brengen en je eigen avonturen bedenken. Durf jij de uitdaging aan te gaan en het lot van het universum in handen te nemen? Haal dan snel deze unieke Imperial Star Destroyer bouwset in huis en maak je klaar voor een spectaculaire reis door de sterren!

Laatste update: 2024-05-06 15:23:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.