Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Glinda, Elphaba en Nessarose op Shiz University 75681

Stap binnen in het betoverende land van Oz met LEGO set 75681! Deze magische set is perfect voor avontuurlijke kinderen vanaf 7 jaar en fans van de film Wicked. Ontdek Shiz University met Glinda, Elphaba en Nessarose en laat je creativiteit de vrije loop met dit gedetailleerde poppenhuis. Geniet van exclusieve LEGO Wicked content en beleef eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Glinda, Elphaba en Nessarose op Shiz University 75681 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
304
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75681
lego insiders punten icoon
225
punten

Stap binnen in het betoverende land van Oz met de LEGO® set 75681! Deze magische speelset is perfect voor avontuurlijke meisjes en jongens vanaf 7 jaar die dol zijn op het bouwen van poppenhuizen en fans zijn van de film Wicked.



Verken Shiz University samen met Glinda, Elphaba en Nessarose en creëer je eigen sprookjesachtige verhalen. Glinda arriveert bij de universiteit met een prachtige zeilboot met een roze zeil, net zoals je gezien hebt in de film. Laat je fantasie de vrije loop en beleef uren speelplezier met deze unieke LEGO set.



Dit gedetailleerde poppenhuis bestaat uit 2 verdiepingen, 2 balkons en een gezellige boekenkamer met een handige boekenstandaard. Ontdek de magische wereld van Wicked met behulp van de QR-code op de verpakking. Scan de code met je apparaat en geniet van exclusieve LEGO Wicked content die je nergens anders vindt.



Laat je creativiteit de vrije loop met de vele accessoires die bij deze set zijn inbegrepen, zoals kleurrijke bloemen, verfrissende drankjes en zelfs een sticker waarmee je de rolstoel van Nessarose kunt personaliseren. Richt het poppenhuis helemaal naar jouw smaak in en maak er een unieke plek van waar je urenlang kunt spelen en dromen.



Met de LEGO set 75681 creëer je je eigen betoverende wereld vol avontuur en vriendschap. Ontdek de magie van Wicked en beleef eindeloos speelplezier met Glinda, Elphaba, Nessarose en al hun vrienden. Laat je fantasie de vrije loop en bouw de mooiste herinneringen met deze unieke LEGO set!

Laatste update: 2024-08-12 17:17:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.