Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elphaba en Glinda figuren 75682

Ontdek LEGO set 75682, geïnspireerd op Wicked, waar Elphaba en Glinda avonturen beleven in het Land van Oz. Fans kunnen spelen, de personages bewegen op de melodie van 'Defying Gravity' en realistische details bewonderen. Met een verborgen QR-code voor extra magie. Laat je fantasie de vrije loop in dit betoverende avontuur!

Waar is LEGO Elphaba en Glinda figuren 75682 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
558
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75682
lego insiders punten icoon
412
punten


Ga samen met LEGO set 75682 op avontuur in het Land van Oz met de betoverende Elphaba en Glinda! Deze speelse LEGO set is perfect voor fans van Wicked vanaf 10 jaar oud. Beleef het spannende moment waarin Elphaba de zwaartekracht trotseert en laat je fantasie de vrije loop.



Met de LEGO Wicked Elphaba en Glinda figuren (75682) kunnen fans eindeloos spelen en hun favoriete scènes uit de film herbeleven. Beweeg de armen en hoofden van de personages op de melodie van het bekende nummer 'Defying Gravity'. Scan de verborgen QR-code in de set om dit nummer af te spelen en de magie tot leven te brengen!



De set zit vol met herkenbare details uit de film, zoals een raam met uitzicht over het Land van Oz, Elphaba's bezem, Glinda's handtas en kroon en een handige basis om de figuren om te toveren tot een prachtig displaymodel. Bovendien is de set te vinden in de LEGO Builder app, waar je het model tot in detail kunt bewonderen in 3D en je creativiteit de vrije loop kunt laten.



Dus waar wacht je nog op? Laat je meeslepen door de magie van LEGO set 75682 en creëer je eigen avonturen in het betoverende Land van Oz. Ontdek de kracht van vriendschap, moed en verbeelding en laat je inspireren door Elphaba en Glinda!

Laatste update: 2024-08-12 17:15:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.