Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Glinda en Elphaba's slaapzaal 75683

Stap in de magische wereld van Wicked met LEGO set 75683. Ontdek Glinda en Elphaba's slaapzaal, compleet met accessoires en minipoppetjes in schattige pyjama's. Scan de QR-code voor exclusieve content en speel het iconische nummer 'Popular'. Sluit de slaapkamer en transformeer hem in een magische koffer voor extra mysterie. Perfect voor fans van Wicked en creatief speelplezier!

Waar is LEGO Glinda en Elphaba's slaapzaal 75683 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
740
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75683
lego insiders punten icoon
525
punten

Dompel jezelf onder in de magische wereld van Wicked met deze betoverende Glinda en Elphaba's slaapzaal set (75683)! Voor avontuurlijke jongens en meisjes vanaf 8 jaar die dol zijn op het herbeleven van favoriete filmscènes.



Stap binnen in de wereld van Shiz University met deze gedetailleerde slaapkamerset, verstopt in een verrassende koffer die je kunt openen. Ontdek samen met Glinda en Elphaba het begin van hun bijzondere vriendschap en laat je fantasie de vrije loop!



Deze populaire speelset wordt compleet geleverd met accessoires, zodat kinderen de belofte van Glinda aan Elphaba kunnen naspelen om haar 'populair' te maken. De twee minipoppetjes zijn gekleed in schattige pyjama's en kunnen worden omgetoverd tot dagoutfits voor nog meer speelplezier.



Ontgrendel unieke LEGO® Wicked content door simpelweg de verborgen QR-code te scannen en zing mee met de iconische hit 'Popular'. Zet de minipoppetjes op de draaibare standaard en laat ze dansen op de muziek, net als in de film!



Na het spelen kunnen kinderen de slaapzaal eenvoudig sluiten en veranderen in Glinda's magische koffer, die kan worden afgesloten met een sleutel voor extra geheimzinnigheid. Een perfect cadeau voor fans van Wicked of gewoon voor liefhebbers van creatief speelplezier!



Beleef het ultieme LEGO avontuur met Glinda en Elphaba's slaapzaal (75683) en laat je fantasie op hol slaan in de betoverende wereld van Wicked. Een speelset die garant staat voor urenlang speelplezier vol magie en vriendschap!

Laatste update: 2024-08-12 17:16:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.