Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Welkom in Emerald City 75684

Stimuleer de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen vanaf 9 jaar met LEGO set 75684, Welkom in Emerald City. Ontdek het mysterieuze Land van Oz met een gedetailleerde toren van 3 verdiepingen en 5 minipoppetjes. Met een verborgen QR-code voor online LEGO Wicked content en de LEGO Builder app voor 3D view. Beleef magische avonturen en uren speelplezier!

Waar is LEGO Welkom in Emerald City 75684 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
945
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75684
lego insiders punten icoon
750
punten

Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur en magie met de LEGO® set Welkom in Emerald City (75684)! Voor kinderen vanaf 9 jaar is dit het perfecte cadeau om hun creativiteit en verbeeldingskracht te stimuleren. Met deze prachtige LEGO set kunnen jonge bouwers een gedetailleerde toren van 3 verdiepingen bouwen en het mysterieuze Land van Oz verkennen.



Laat je meevoeren naar de wereld van Wicked en speel de meest spannende scènes na met de 5 minipoppetjes. Ga samen met Fiyero, Glinda en Elphaba op avontuur in de cosmeticawinkel, geniet van een heerlijk gebakje of neem een welverdiende pauze bij de koffiekar. Met de verborgen QR-code kunnen kinderen zelfs unieke online LEGO Wicked content ontdekken voor nog meer speelplezier.



Deze betoverende LEGO set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook een geweldig cadeau voor fans van de film Wicked. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun set in 3D bekijken en tot in detail bewonderen. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen avonturen in Emerald City!



Ben jij klaar voor een magisch avontuur in het Land van Oz? Ga aan de slag met de LEGO set Welkom in Emerald City en ontdek de geheimen van deze betoverende wereld. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en beleef urenlang speelplezier met deze unieke LEGO set!

Laatste update: 2024-08-12 17:15:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.