Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mysterie-vliegtuig avonturen 75901

De Lego set 75901 Mysterie-vliegtuig avonturen laat je samen met Shaggy en Scooby-Doo op zoek gaan naar de gestolen gouden beker.
Klim aan boord van het mysterie-vliegtuig en ontdek of Shaggy en Scooby-Doo kunnen vliegen.
Gebruik de hamburger-raketten om de Ruiter zonder Hoofd van zijn paard te gooien en onthul zijn ware identiteit.
Met het mysterie-vliegtuig beleef je een fantastisch avontuur vol actie en spanning.
Bestel nu en word de held in je eigen avontuur!

Waar is LEGO Mysterie-vliegtuig avonturen 75901 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
128
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75901
lego insiders punten icoon
187
punten

Bereid je voor op een spannend avontuur met de legendarische speurneuzen Shaggy en Scooby-Doo in de Lego set 75901 Mysterie-vliegtuig avonturen! De Ruiter zonder Hoofd heeft de gouden beker gestolen en nu is het aan jou om hem samen met Shaggy en Scooby-Doo te achtervolgen en hem te stoppen voor het te laat is.

Ga eerst op zoek naar sporen en wees alert voor alles wat verdacht lijkt. Klim dan aan boord van het mysterie-vliegtuig, maar kunnen Shaggy en Scooby-Doo eigenlijk wel vliegen? Laat je verrassen en ontdek of je favoriete helden erin slagen om het vliegtuig te besturen en de gestolen beker te grijpen.

Maar dat is niet alles! Open het vuur met de hamburger-raketten om de Ruiter zonder Hoofd van zijn paard te smijten. Verwijder zijn pompoenhoofd-vermomming om de ware identiteit van de schurk te onthullen en zorg dat hij zijn gerechte straf krijgt. De set bevat twee minifiguren met wapens en accessoire-elementen, waaronder Shaggy en de legendarische Ruiter zonder Hoofd, alias Elwood Crane, plus Scooby-Doo in zijn zittende versie.

Met het mysterie-vliegtuig beleef je ee nfantastisch avontuur vol actie en spanning. De set bevat ook het paard-figuur en een zwaard van de Ruiter zonder Hoofd, evenals accessoire-elementen zoals de pompoenhoofd-vermomming en de cape van de Ruiter zonder Hoofd. Er is zelfs een speciale steen met geheim spoor en een gouden bokaal voor de echte speurneuzen onder ons.

Laat Shaggy aan de ketting omlaag zwaaien en de hamburger-bommen op je tegenstander vallen! Het mysterie-vliegtuig is 6 cm hoog, 17 cm lang en 16 cm breed en biedt urenlang speelplezier voor jongeren en volwassenen.

Met de Lego set 75901 Mysterie-vliegtuig avonturen ben jij de held in je eigen avontuur en los je samen met Shaggy, Scooby-Doo en de legendarische Ruiter zonder Hoofd het mysterie op. Bestel nu en beleef urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40582

4x4 Terreinambulance redding

foto van lego set40291

LEGO® Creative Storybook

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.