Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spookvuurtoren 75903

Ontdek de Spookvuurtoren van LEGO set 75903 met Scooby-Doo en zijn vrienden.
Bouw het Spookvuurtoren-eiland met een vuurtoren, gevangenis, keuken en geheime bergplaatsen.
Ga op een avontuurlijke schattenjacht, vermijd de vuurtorenwachter en het moerasmonster en ontdek de ware identiteit van de schurken.
Bestel nu en begin met bouwen.

Waar is LEGO Spookvuurtoren 75903 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
437
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75903
lego insiders punten icoon
412
punten

Ontdek de Spookvuurtoren van LEGO set 75903 met Scooby-Doo en zijn vrienden! Stap aan boord van de speedboot, bestuurd door Daphne en Scooby, terwijl Shaggy op waterski's erachter hangt. Spring aan land bij de voet van de rotsen, bij de lichtmast. Gebruik het breekijzer om de planken los te maken en vind de kaart met aanwijzingen om de gouden sleutel te vinden. Maar pas op! De vuurtorenwachter en het moerasmonster liggen op de loer in de schedelgrot, klaar om nieuwsgierige indringers te overvallen. Baan je een weg door de gevaren en vermijd de gevangenis of je belandt in de cel.

Klim helemaal naar de top van de vuurtoren en ontdek de geheime bergplaats waar de gouden sleutel verborgen is. Ga daarna op een schattenjacht naar de verborgen schatkist onder de vuurtoren en onthul de ware identiteit van de schurken! Inclusief 4 minifiguren met elk hun eigen wapen en accessoire-element: Shaggy, Daphne, vuurtorenwachter/Verona Dempsey en moerasmonster/Mr. Brown, plus Scooby-Doo (zittende versie).

Bouw je eigen Spookvuurtoren-eiland met een vuurtoren met balkon, doorschijnend oranje vlam-elementen en een geheime bergplaats voor de gouden sleutel, gevangenis met beweegbare deur, keuken met fornuis-, pan-, kaas- en rat-elementen, lichtmast, geheime bergruimte met kaart/aanwijzing onder afneembare planken, geheime bergplaats met schatkist inclusief 2 edelsteen-elementen en een zilveren bokaal, schedelgrot die open kan (met wielmechanisme) en een krat met een breekijzer, luchtcilinder en zwemvliezen, drietand, ‘Keep Out’-bord en zeewier-elementen.

De set bevat ook een speedboot met lage voorruit, stuurwiel, peddel, motor, die kan draaien en waterski-elementen met sleeplijn. Vergeet niet de drietand van het moerasmonster en Shaggy’s hamburger die ook zijn inbegrepen.

Ontmoet de vuurtorenwachter-minifiguur met een hoofd dat oplicht in het donker en zet Shaggy op de waterski's en trek hem vooruit met de speedboot. Draai aan het grote wiel om de schedelgrot te openen en gebruik de kaart om de gouden sleutel te vinden. Spoor de verborgen schat op in de kelder onder de vuurtoren en ontdek de ware identiteit van het moerasmonster en de vuurtorenwachter!

Met een hoogte van 25 cm, breedte van 24 cm en diepte van 12 cm is het Spookvuurtoren-eiland een spannende set om te bouwen en mee te spelen. De speedboot is 4 cm hoog, 13 cm lang en 4 cm breed.

Ontdek de Spookvuurtoren van LEGO en beleef spannende avonturen met Scooby en zijn vrienden! Bestel de set nu en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40449

Wortelhuisje van de Paashaas

foto van lego set5005892

Minifigure Lunch Set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.