Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mighty Micros: Supergirl™ vs. Brainiac™ 76094

Beschrijving LEGO set 76094: Word een reusachtige held en red de stad Kandor van Brainiac met deze te gekke LEGO DC Super Heroes Mighty Micros set! Inclusief raket van Supergirl, ufo van Brainiac en twee minifiguren.
Perfect voor jongens en meisjes van 5-12 jaar.
Verzamel ook andere Mighty Micros sets voor meer speelplezier.
Geschikt als cadeau voor verjaardagen en speciale gelegenheden.
Bestel nu en begin het avontuur!

Waar is LEGO Mighty Micros: Supergirl™ vs. Brainiac™ 76094 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
80
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
76094
lego insiders punten icoon
75
punten

Word een reusachtige held en red de gekrompen stad Kandor van de boosaardige Brainiac met deze te gekke LEGO® DC Super Heroes Mighty Micros set! Werk samen met Supergirl™ en gebruik haar raket om het hoofd van Brainiac te bereiken en hem te verslaan. Deze LEGO® set is perfect voor jongens en meisjes van vijf tot twaalf jaar oud en staat garant voor urenlang speelplezier.

De set bevat een raket van Supergirl, de ufo van Brainiac en twee minifiguren met minibenen. Supergirl™ heeft haar vergrootglas en cape bij zich en Brainiac™ heeft zijn gekrompen stad. De Mighty Micros raket van Supergirl heeft vleugels, een achterspoiler en een bovenkant met een decoratief 'S'-symbool. De Mighty Micros ufo van Brainiac is voorzien van een doorschijnende koepel en Brainiac™ schedeldecoratie.

Maak de gekrompen stad Kandor weer groot en word een held met deze LEGO® DC Super Heroes Mighty Micros set. Verzamel ook de andere Mighty Micros setjes zoals Mighty Micros: Batman™ vs. Harley Quinn™ (productnummer 76092) en Mighty Micros: Nightwing™ vs. The Joker™ (productnummer 76093) voor nog meer speelplezier.

Laat je fantasie de vrije loop en bedenk allerlei verhalen met Supergirl en Brainiac in de ruimte. Deze LEGO® set is perfect voor kinderen die van superhelden houden en hun eigen avonturen willen beleven in een wereld van LEGO®. De raket is ongeveer 4 cm hoog, 5 cm lang en 5 cm breed. De ufo van Brainiac is ongeveer 5 cm hoog, 5 cm lang en 4 cm breed.

Met deze LEGO® DC Super Heroes Mighty Micros set kunnen kinderen hun heldhaftigheid tonen en hun eigen avonturen bedenken. Het speelgoed is geschikt voor jongens en meisjes van vijf tot twaalf jaar oud en is ideaal als cadeau voor verjaardagen, feestdagen en andere speciale gelegenheden.

Kortom, met deze LEGO® DC Super Heroes Mighty Micros set beschik je over het perfecte speelgoed om jouw innerlijke superheld te omarmen en de gekrompen stad Kandor te redden van de boosaardige Brainiac. Bestel nu en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:06

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set79116

Big Rig Sneeuwontsnapping

foto van lego set5006869

2-Stud Storage Brick – White

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.