Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Hulkbuster: De slag om Wakanda 76247

Vecht mee in de epische strijd tussen goed en kwaad met LEGO Marvel De Hulkbuster: De slag om Wakanda (76247).
Deze verstelbare mecha, geïnspireerd op Avengers: Infinity War, bevat 4 minifiguren en biedt kinderen de kans om hun favoriete superhelden en slechteriken tot leven te brengen.
Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun model visualiseren en hun creativiteit de vrije loop laten.
Geschikt voor Marvel fans vanaf 8 jaar.
Haal deze set nu en beleef nieuwe avonturen in het Marvel universum!

Waar is LEGO De Hulkbuster: De slag om Wakanda 76247 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 49.9919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
385
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76247
lego insiders punten icoon
375
punten

Vecht mee in de epische strijd tussen goed en kwaad met de verstelbare LEGO® Marvel De Hulkbuster: De slag om Wakanda (76247) speelset. Deze mecha, geïnspireerd op de Marvel Studios film Avengers: Infinity War, biedt kinderen de kans om hun favoriete superhelden en slechteriken tot leven te brengen met 4 minifiguren, waaronder Bruce Banner, Okoye en 2 Outriders.

Deze LEGO® Marvel set is meer dan alleen een speelgoed. Het is een manier voor kinderen om hun fantasie tot leven te brengen door de verstelbare Hulkbuster te bouwen en te verstellen zoals zij willen. Met diverse beweegbare onderdelen en stevige kniegewrichten kunnen kinderen de mecha neerzetten en bewegen zoals zij willen terwijl ze spelen.

Maar dat is nog niet alles - voor extra digitaal plezier heeft de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model kunnen visualiseren terwijl ze het bouwen. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en nieuwe manieren vinden om te spelen met hun favoriete Marvel-personages.

Deze mecha is ca. 15 cm hoog en is een geweldig cadeau voor Marvel fans vanaf 8 jaar. Kinderen kunnen hem meenemen en overal mee spelen, waardoor ze altijd en overal deel kunnen uitmaken van hun eigen Avengers-avonturen.

Maar dat is nog niet alles! De enorme reeks LEGO® Marvel bouwsets om te verzamelen en combineren inspireert jonge kinderen met innovatieve functies en eindeloze bouw- en speelmogelijkheden. Van Spider-Man tot Iron Man, er is altijd een Marvel held of schurk om te ontdekken en beleven.

De LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Veiligheid staat ook voorop - LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, met de LEGO® Marvel De Hulkbuster: De slag om Wakanda (76247) speelset geef je de jonge superheld in je leven het perfecte cadeau om hun verbeelding de vrije loop te laten. Koop het nu en beleef nieuwe avonturen in het Marvel universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 35.95 (11-09-2023) € 49.99 (18-05-2023) € 42.46

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005527

LEGO® Girl Storage Head – Large

foto van lego set5005870

Red, Bright Blue and Yellow Wall Hanger Set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.