Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wednesday Addams figuur 76780

Stap in de duistere wereld van Wednesday Addams met LEGO set 76780. Verander haar stijl met verschillende gezichten en outfits, en speel met haar trouwe assistent Thing. Ontdek de Nevermore Academy poort, accessoires en geheime opbergplekjes in deze set voor kinderen vanaf 10 jaar. Gebruik de LEGO Builder app voor interactieve bouwinstructies en beleef eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Wednesday Addams figuur 76780 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
702
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76780
lego insiders punten icoon
375
punten



Stap binnen in de mysterieuze wereld van Wednesday Addams met deze te gekke LEGO set (76780)! Ga op avontuur met dit verstelbare verzamelmodel van Wednesday, compleet met twee verschillende gezichten en outfits om haar stijl te veranderen. Ook haar trouwe assistent Thing is van de partij, samen met een standaard vol zwarte dahlia's en zelfs twee geheime opbergplekjes voor al haar spulletjes.

Met de poort van de Nevermore Academy en Wednesday's accessoires, zoals haar typemachine, Nero's graf en een glazen bol, kun je eindeloos spelen en je eigen griezelige avonturen bedenken. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er meer LEGO Wednesday sets (apart verkrijgbaar) om je collectie uit te breiden en nog meer plezier te beleven.

Maar dat is nog niet alles! Dankzij de LEGO Builder app kun je ook digitaal bouwen en genieten van interactieve bouwinstructies. Met een handige QR-code sticker op de displaybasis heb je direct toegang tot digitale instructies, zodat je gemakkelijk de outfit van Wednesday kunt veranderen. Zoom in, draai je model in 3D en laat je creativiteit de vrije loop!

Deze LEGO set (76780) is perfect voor kinderen vanaf 10 jaar, maar ook volwassen fans zullen er dol op zijn. Of je nu een verjaardagscadeau zoekt of gewoon je LEGO collectie wilt uitbreiden, Wednesday Addams staat klaar om je mee te nemen op een spannend avontuur. Dus waar wacht je nog op? Haal snel deze unieke set in huis en beleef eindeloos bouw- en speelplezier met Wednesday en haar duistere wereld!

Laatste update: 2024-09-13 10:24:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.