Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wednesday en Enids kamer 76781

Ontdek de mysterieuze wereld van Nevermore Academy met LEGO set 76781. Beleef avonturen met Wednesday en Enids kamer, inclusief minipoppetjes en gedetailleerde accessoires. Verzamel alle LEGO Wednesday sets voor eindeloos speelplezier. Breng de magie van Nevermore Academy tot leven in je handen!

Waar is LEGO Wednesday en Enids kamer 76781 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
750
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76781
lego insiders punten icoon
675
punten

Stap binnen in de geheimzinnige wereld van Nevermore Academy met deze unieke Wednesday en Enids kamer (76781) speelset vol mysterie en avontuur! Speciaal ontworpen voor kinderen en fans vanaf 10 jaar, is deze LEGO® set een must-have voor iedereen die van spannende verhalen houdt. Ontdek de magie van vier minipoppetjes van Wednesday en Enid, het geliefde personage Thing en een gedetailleerd model van een studentenkamer.



In deze betoverende kamer vind je een scala aan fascinerende details, zoals een cello, typemachine, mysteriebord, een balkon met waterspuwers, een open raam en een geheimzinnige basis met verborgen lades die wachten om ontdekt te worden. Bewaar de minipoppetjes en accessoires - zoals een hoofddeksel met kattenoren en Enids telefoon - veilig in de lades en laat je verbeelding de vrije loop.



Stort je in nog meer avonturen en mysteries met andere LEGO Wednesday sets (los verkrijgbaar), en zet je speurtocht naar de waarheid voort. Deze set is ook perfect als verjaardagscadeau voor kinderen en fans van het duistere en mysterieuze Wednesday. Voor extra bouwplezier, download de LEGO Builder app en krijg toegang tot digitale bouwinstructies, waarmee kinderen kunnen inzoomen, modellen in 3D kunnen draaien en nog veel meer.



Laat je fantasie de vrije loop en beleef eindeloos speelplezier met de Wednesday en Enids kamer (76781) speelset. Verzamel alle LEGO Wednesday sets en ga op avontuur met je favoriete karakters. Creëer je eigen verhalen en mysteries en breng de magie van Nevermore Academy tot leven in de palm van je hand!

Laatste update: 2024-09-13 10:34:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.