Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Horizon Forbidden West: Tallneck 76989

Met LEGO set 76989 kun je de Horizon Tallneck nabouwen, inclusief de schijfvormige kop, lange poten en omgevingsdetails uit Horizon.
De set bevat een Aloy minifiguur met wapens en een figuur van een Watcher.
Dit cadeau is perfect voor Horizon fans en LEGO liefhebbers.
De set heeft 1222 onderdelen en wordt geleverd met stapsgewijze bouwinstructies en een kijkje achter de schermen.
Het bouwmodel is 34 cm hoog, 23 cm breed en 17 cm diep.
Kies uit blauwe, gele of rode ogen voor de Watcher.

Waar is LEGO Horizon Forbidden West: Tallneck 76989 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 89.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 10919-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1222
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
76989
lego insiders punten icoon
675
punten

Stap in de mysterieuze wereld van Horizon Forbidden West en bouw een gedetailleerd LEGO model van de beroemde Horizon machine: de Tallneck (76989)! Met slimme bouwtechnieken vangt deze set alle details van dit communicatieklasse apparaat in LEGO stijl, van de schijfvormige kop tot de lange, slanke poten. Deze coole blikvanger staat op een standaard met omgevingsdetails uit Horizon, zoals een berkenboom en een roestig stoplicht. Compleet met een minifiguur van Aloy met wapens (nieuw vanaf mei 2022) en een figuur van een Watcher met blauwe, gele of rode ogen, maakt deze set het perfecte Horizon cadeau voor gamers en LEGO fans.

De Horizon Tallneck set is niet alleen een prachtig cadeau voor jezelf of een vriend, maar ook een geweldige manier om mindfulness te ervaren door middel van bouwen. Deze LEGO sets voor volwassenen brengen een ode aan games, geschiedenis, reizen, sport, wetenschap, technologie en entertainment. Bouw het helemaal zen en ontdek hoe het tot stand kwam met het boekje met stapsgewijze bouwinstructies en een kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van dit LEGO model.

Met de Horizon Tallneck set krijg je een set van 1222 onderdelen waarmee je de authentieke kenmerken van de Tallneck kunt nabouwen, inclusief de schijfvormige kop, de antenne die uit de nek steekt, de staartachtige structuren en de lange poten. De set bevat ook een displaystandaard met omgevingsdetails uit Horizon, waaronder een berkenboom, hoog gras en een roestig stoplicht met een klimplant eromheen.

De set bevat Aloy minifiguur met wapens, waaronder een boog en een bouwbare speer. Voor de figuur van de Watcher heb je de keuze uit blauwe, gele of rode ogen. Het is de perfecte set voor Horizon fans en creatieve vrienden, en kan cadeau worden gegeven voor verjaardagen en feestdagen. Dit bouwmodel van een Horizon Tallneck is ca. 34 cm hoog, 23 cm breed en 17 cm diep en is een echte blikvanger.

De stapsgewijze instructies zijn inclusief een boekje met bouwinstructies met afbeeldingen, plus een kijkje achter de schermen. Ontdek hoe de LEGO ontwerpers een model bedachten dat de sfeer van de Horizon wereld precies belichaamt. LEGO verzamelsets voor volwassenen maken allemaal deel uit van een reeks hoogwaardige LEGO bouwsets voor volwassenen die graag praktische en ontspannende projecten ondernemen.

Ontdek het avontuurlijke Horizon Forbidden West universum en maak je eigen interactieve wereld met deze Horizon Tallneck set van LEGO. LEGO stenen en onderdelen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze stevig op elkaar passen en robuuste modellen opleveren. En veiligheid komt altijd op de eerste plaats, met LEGO onderdelen die zijn getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Bouw je eigen wereld met de Horizon Tallneck LEGO set en wees klaar voor het volgende avontuur.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 65.00 (24-05-2023) € 109.00 (24-07-2024) € 81.90

Ook aanbevolen:

foto van lego set10757

Raptor reddingsauto

foto van lego set5005747

De aanbieding van de gratis, exclusieve LEGO® Black Card-displaystandaard

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.