Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Durrr Burger 77070

Laat je creativiteit stromen met LEGO Fortnite Durrr Burger (77070). Creëer een displaymodel van het iconische restaurantmascotte met ogen, tong en olijf. Perfect voor gamers vanaf 9 jaar en ouder. Een geweldig cadeau voor Fortnite fans van alle leeftijden om tentoon te stellen en te genieten van LEGO bouwplezier.

Waar is LEGO Durrr Burger 77070 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
193
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77070
lego insiders punten icoon
97
punten

Voed creativiteit met de LEGO® Fortnite Durrr Burger (77070), een geweldige bouwset voor gamers vanaf 9 jaar en ouder.



Gebaseerd op het LEGO Fortnite videospel, stelt de set fans in staat om een displaymodel van Durrr Burger te creëren, het iconische restaurantmascotte uit het Fortnite universum. Jonge gamers zullen veel plezier beleven en een overwinning behalen bij het bouwen van het model voordat ze de opwindende details ontdekken, waaronder de direct herkenbare ogen, tong en olijf op een prikker.



Eenmaal compleet, wordt het videospelmodel een coole verzamelbare display speelgoed dat kinderen trots in hun slaapkamer of speelkamer kunnen tentoonstellen. Een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op gaming en Fortnite fans van alle leeftijden, het zal zeker een stukje gekoesterde LEGO decor worden dat gamingplezier ontgrendelt waar het ook geplaatst wordt.

Laatste update: 2024-07-23 15:23:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.