Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Supply Llama 77071

Stap in de gaming wereld met LEGO Fortnite Supply Llama (77071). Vol fans vanaf 12 jaar kunnen een Fortnite lama piñata bouwen met beweegbaar hoofd en mond, zadel en accessoires zoals een Grappler en Dynamite. Dit creatieve speelgoed is perfect om favoriete Fortnite momenten na te spelen en als cadeau voor gamers.

Waar is LEGO Supply Llama 77071 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
691
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77071
lego insiders punten icoon
260
punten

Stap in de wereld van gaming avonturen met deze LEGO® Fortnite Supply Llama (77071) bouwset voor gamers. Geïnspireerd door de LEGO Fortnite video game, stelt het fans vanaf 12 jaar in staat om een geweldig videospel speelgoed te creëren.



Jonge gamers zullen urenlang plezier hebben met het in elkaar zetten van de Fortnite lama piñata, die in de LEGO Fortnite video game bekend staat als de Supply Llama. Boordevol leuke details om creatief spel te inspireren, heeft het een beweegbaar hoofd en een opening mond, evenals een zadel en heel veel coole uitrusting. Dit omvat een Grappler, Slurp Juice, Rough Ruby, Back Pack, Good Luck Charm, Slap Juice en Dynamite. Gebaseerd op spannende items uit LEGO Fortnite, stimuleren deze objecten kinderen om hun favoriete gaming momenten na te spelen buiten het scherm.



Zodra fans de Fortnite speelgoedset hebben voltooid en de details hebben ontdekt, wordt het een geweldig model om mee te spelen en tentoon te stellen in hun slaapkamers of gamekamer. Het is ook een doordacht cadeau voor gamers en Fortnite fans.

Laatste update: 2024-07-23 15:25:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.