Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Peely Bone 77072

Stap in de wereld van Fortnite met LEGO set 77072: Fortnite Peely Bone. Bouw Peely Bone, een mix van banaan en skelet, met bewegende armen en polsen. Inclusief accessoires zoals een Peely Pick Pickaxe en displaystandaard. Een perfect cadeau voor gamers en Fortnite fans om hun liefde voor het spel te laten zien.

Waar is LEGO Peely Bone 77072 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1414
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77072
lego insiders punten icoon
650
punten

Kom in de wereld van je favoriete video game met deze geweldige LEGO® Fortnite Peely Bone (77072) bouwset voor volwassenen, boordevol leuke details om fans te verrassen. Geïnspireerd door de Fortnite video game, stelt het gamers in staat om een indrukwekkend displaymodel te bouwen van het geliefde bananenpak.



Fortnite fans zullen zich onderdompelen in een avontuur buiten het scherm terwijl ze de brick-built interpretatie van Peely Bone in elkaar zetten, die half-banaan en half-skelet is. Ze zullen genieten van de bewegende armen en polsen van het gaming speelgoed, evenals de coole accessoires, waaronder een Peely Pick Pickaxe, verflanceerder en Banana Bag Back Bling.



De set bevat ook een naambordje en displaystandaard, zodat gamers gemakkelijk het plezier kunnen voortzetten door de bananenfiguur trots tentoon te stellen zodra hij compleet is. Een attent cadeau voor gamers en Fortnite fans, deze bananenfiguur zal een stukje LEGO video game decor worden dat overal waar het wordt tentoongesteld plezier zal unlocken.

Laatste update: 2024-07-23 15:24:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.