Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Battle Bus 77073

Stap in de wereld van Fortnite met de LEGO Fortnite Battle Bus (77073) bouwset! Bouw je eigen Fortnite voertuig met accessoires en minifiguren van iconische outfits. Een must-have voor gamers van 10 jaar en ouder, die urenlang creatief bouwplezier zullen beleven en hun favoriete game tot leven kunnen brengen in LEGO-vorm.

Waar is LEGO Battle Bus 77073 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
954
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77073
lego insiders punten icoon
650
punten

Stap in de wereld van Fortnite met de LEGO® Fortnite Battle Bus (77073) bouwset! Voor gamers van 10 jaar en ouder is dit een must-have set waarmee je jouw favoriete game tot leven kunt brengen in LEGO-vorm. Met deze set kun je je eigen Fortnite voertuig bouwen, compleet met rollende wielen en een verwijderbaar dak, en natuurlijk de iconische luchtballon die je meteen herkent.



Maar dat is nog niet alles! Naast de bus zelf, bevat deze set ook allerlei herkenbare accessoires zoals Slurp Juice, een Grappler, Pickaxes en Slap Juice. En laten we de 9 minifiguren van iconische Fortnite outfits niet vergeten! Met deze minifiguren kunnen gamers hun eigen avonturen bedenken en uitvoeren in de LEGO Fortnite wereld.



Wanneer het bouwen en spelen klaar is, verandert deze set in een fantastisch stuk LEGO decor dat met trots getoond kan worden in slaapkamers of gamekamers. Het is ook een geweldig cadeau voor gamers en LEGO Fortnite fans, die met deze set urenlang creatief bezig kunnen zijn en nieuwe levels van bouwplezier kunnen bereiken.

Laatste update: 2024-07-23 15:22:41

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.