Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Great Deku Tree 2-in-1 77092

Stap in de wereld van creatieve vreugde met LEGO set 77092 van The Legend of Zelda™. Bouw 2 gedetailleerde modellen van de Great Deku Tree, inclusief items uit de games en minifiguren van Princess Zelda en Link. Met beweegbare gezichtskenmerken en toegankelijke panelen. Gebruik de LEGO Builder app voor een extra bouwervaring.

Waar is LEGO Great Deku Tree 2-in-1 77092 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
2500
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
77092
lego insiders punten icoon
1950
punten

Stap in de wereld van creatieve vreugde terwijl je één van de twee gedetailleerde modellen van The Legend of Zelda™ Great Deku Tree 2-in-1 (77092) bouwt in deze LEGO® Nintendo® cadeauset. Deze bouwset voor volwassenen is een bijzonder pronkstuk voor jezelf of elke andere fan met een passie voor The Legend of Zelda series en merchandise. Het bevat zorgvuldig geselecteerde items uit de games, zoals de Ocarina of Time, het Hylian schild, het Master Sword en andere gedetailleerde elementen. Daarnaast is er een verzamelbare avontuurlijke held minifiguur van Princess Zelda en 3 minifiguurversies van Link.



Een indrukwekkend pronkstuk, dit bouwmodel bevat 2 versies van de Great Deku Tree uit The Legend of Zelda series, zoals te zien in Ocarina of Time of Breath of the Wild, plus het huis van Link en meer. Elke versie heeft ook beweegbare gezichtskenmerken en toegankelijke panelen aan de zijkanten.



Na het openen van de doos, verbeter je ervaring met de LEGO Builder app, die je in staat stelt om in te zoomen en een 3D digitale versie van dit model te draaien terwijl je bouwt.

Laatste update: 2024-05-28 15:13:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.