Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Shredder's drakenmotor 79101

De LEGO set 79101 - Shredder's Drakenmotor is een stoere set met een gemotoriseerde skateboard, minifiguren van Shredder, Donatello en een handlanger, en meer dan 400 blokjes.
Race achter Shredder aan, gebruik de Bo staff en raketten op de skateboard en verover de kaart voordat Shredder de thuisbasis van de Turtles vindt.
Deze set biedt urenlang speelplezier en is een geweldige aanvulling op elke LEGO collectie.
Koop nu en ervaar de spanning van de strijd tussen de Turtles en de Shredder Clan!

Waar is LEGO Shredder's drakenmotor 79101 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
198
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
79101
lego insiders punten icoon
0
punten

Ontdek de enige echte leider van de Shredder Clan en zijn angstaanjagende drakenmotor met LEGO set 79101 - Shredder's Drakenmotor! Geschikt voor alle leeftijden, deze set biedt urenlang speelplezier voor jongeren en volwassenen die dol zijn op de Avengers en Transformers. Beleef spannende momenten met je vrienden en familie terwijl je de gemotoriseerde skateboard van Donatello bestuurt en zijn Bo staff gebruikt om zijn rivalen te slim af te zijn.

De Shredder's Drakenmotor heeft alles wat je zou willen in een stoere set. Het heeft dubbele, vlammende uitlaten, rubberen banden, en een kaart van het rioolsysteem om deze ninja's in het gareel te houden. Maar wees op je hoede, want Shredder en zijn handlanger komen eraan! Je hebt slechts een klein team dat je kan stoppen en de hulp van de slimme Donatello kan je goed van pas komen.

Race achter Shredder aan en verover de kaart voordat hij de thuisbasis van de Turtles vindt. Met de Bo staff en het zwaard in je handen en de raketten op de achterzijde van de skateboard, kunnen de helden de strijd winnen en de basis van de Turtles veilig houden.

De set bevat drie minifiguren: Shredder, Donatello, en een handlanger. Een beroemde mix van meer dan 400 blokjes, Shredder's Drakenmotor meet 12 cm hoog, 18 cm breed en 8 cm lang. Wat meer is, de gemotoriseerde skateboard is 3 cm hoog, 7cm lang en 4cm breed. Het zal een geweldige aanvullingen zijn op elke LEGO collectie.

Koop nu de LEGO set 79101 - Shredder's Drakenmotor en ervaar de spanning van de meest opwindende strijd tussen de Turtles en de Shredder Clan. Dit is de ideale set voor iedereen die op zoek is naar de perfecte combinatie van actie, avontuur en bouwplezier. Koop nu en laat je fanschap voor de Turtles en LEGO tot leven komen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006482

Holiday Gift Set 2020

foto van lego set5007576

BOTANTICAL VIP WRAPPING PAPER

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.