Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Aanval op het Turtle hoofdkwartier 79103

Ben jij klaar om de stad te beschermen tegen schurken? Lego set 79103, Aanval op het Turtle hoofdkwartier, bevat 5 minifiguren en een scala aan accessoires en wapens.
Met deze set kun je gevechten en actiescènes creëren om de stad veilig te houden.
Bestel nu en voeg deze exclusieve minifiguren toe aan je verzameling!

Waar is LEGO Aanval op het Turtle hoofdkwartier 79103 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
488
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
79103
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar om het op te nemen tegen de meest gevreesde schurken van de stad? Dan is lego set 79103 Aanval op het Turtle hoofdkwartier de perfecte set voor jou! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om de stad te beschermen tegen het kwaad, inclusief 5 minifiguren: Leonardo, Raphael, Meester Splinter, Dark Ninja en een handlanger.

De set bevat een verbluffende hoeveelheid accessoires waarmee je jouw eigen actiescènes kunt creëren. Er is een Turtle gameconsole met een flat screen TV, een skateboard schans, een draaibare trainingspop, een putdeksel dat open kan, een exploderende muur, een geheime riool-ingang naar de dojo, een pizza-oven met ventilator, een laboratorium met werktafel, een boom, een wapenrek, een turtle katapult, een skateboard rek en een graffitimuur met rondzwaai/aanval functie. Accessoires als 2 skateboards, TNT, pizza, vuilnisbak, lantarenpaal, wenteltrap, baggercontainers, druipende bagger elementen, gereedschap, spuitbussen en een brandkraan maken deze set helemaal compleet.

Met 10 wapens, waaronder 2 sai, 5 zwaarden, ninja werpster, bo staf met mes en de houten oefenstaf, kun je de meest complexe gevechten naspelen. Bevestig het TNT en laat de muur ontploffen of sluip de basis binnen via de beweegbare putdeksel. Met deze set kun je gemakkelijk ongezien de basis in en uit via de geheime ingang in de dojo. Daarnaast kun je jouw tegenstander verrassen door de balk op straatniveau op hun af te zwiepen en jouw vechttechnieken te trainen met de draaibare trainingspop.

De set bevat de exclusieve Meester Splinter en Dark Ninja minifiguren, wat zeker een aanwinst is voor elke verzameling. De afmetingen van de set zijn 26cm hoog, 30cm breed en 6cm diep. De tv-hoek is 4cm hoog, 9cm breed en 6cm diep.

Met lego set 79103 Aanval op het Turtle hoofdkwartier kun jij ervoor zorgen dat de stad veilig blijft. Waar wacht je nog op? Bestel deze set nu en begin met het beschermen van de stad tegen het kwaad!

Keywords: lego, set, ninja, turtle, hoofdkwartier, schurken, minifiguren, accessoires, wapens, gevecht, verzameling, veiligheid.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30589

Go-kart racer

foto van lego set70427

Welkom bij Hidden Side

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.