Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Shellraiser straatrace 79104

De LEGO set 79104 bevat de Shellraiser straatrace en minifiguren van Leonardo, Michelangelo, Dogpound en de Kraang.
Met een afneembaar dak en accessoires zoals een LEGO Technic kanon en zwaarden, kun je eindeloos spelen.
Bestel nu en wordt de held van de straatrace!

Waar is LEGO De Shellraiser straatrace 79104 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
onbekend
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
01-04-2014
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
79104
lego insiders punten icoon
0
punten

Kom aan boord van de Shellraiser straatrace en help Leonardo en Michelangelo om de boosaardige Dogpound en de Kraang te verslaan! Deze geweldige LEGO set bevat alles wat je nodig hebt om een epische straatrace na te bootsen, inclusief 5 geweldige minifiguren: Leonardo, Michelangelo, een handlanger, en de schurken Dogpound en de Kraang.

Met de LEGO Technic kanon, wiel optilfunctie, verborgen wielen voor op rails, computer, wapenrek, skateboard en stoelen ben jij klaar om de straten te veroveren. En als klap op de vuurpijl is het dak van de Shellraiser afneembaar, zodat jij makkelijk bij de actie kan komen.

Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook Dogpound's pizza bestelwagen en twee vaten met bagger, zodat het gevecht nog spannender wordt. Met de 6 accessoires, waaronder een LEGO Technic kanon, 2 zwaarden, nunchucks, gouden zwaard en een laserpistool, ben jij klaar om de vijand te verslaan en de dag te redden!

En omdat we weten dat jij altijd op zoek bent naar exclusieve figuren, hebben we een speciale Dogpound figuur in deze set gestopt. Verzamel hem en maak jouw collectie compleet!

De afmetingen van de Shellraiser zijn 16 cm hoog, 23 cm lang en 12 cm breed en de pizza bestelwagen is 8 cm hoog, 9 cm lang en 5 cm breed. Perfect voor urenlang speelplezier voor jongeren én volwassenen.

Dus waar wacht je op? Ga op avontuur met de legendarische Teenage Mutant Ninja Turtles en versla de slechteriken met deze geweldige LEGO set. Bestel nu en wees de held van de straatrace!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75902

De mysterie-machine

foto van lego set5007504

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.