Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ontketend in de Mutatiekamer 79119

LEGO set 79119: Ontketend in de Mutatiekamer is een spannende set met ninja's en gemuteerde monsters.
De set bevat twee minifiguren, wapens, accessoires en een mutatiekamer waarin je eigen mutatie-experimenten kunt uitvoeren.
Pas op voor Spider Bytez en gebruik alle beschikbare middelen om hem te verslaan.
De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder.
Bestel nu en ervaar de sensatie van deze LEGO-set vol actie en avontuur!

Waar is LEGO Ontketend in de Mutatiekamer 79119 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
196
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
79119
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de spannende wereld van LEGO set 79119: Ontketend in de Mutatiekamer! Dit is de perfecte set voor iedereen die houdt van avontuur, actie en spanning. Met deze set kun jij jouw eigen mutatiescenario's creëren en jezelf onderdompelen in een wereld van ninja's en gemuteerde monsters.

Wat zit er allemaal in deze set? Allereerst heb je twee coole minifiguren: Victor en Raphael. Maar dat is nog niet alles. Er is ook een Spider Bytez figuurtje, plus allerlei wapens en accessoires zoals 2 sai wapens, 2 slijmcontainers en zelfs een mobiele telefoon! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kleine spin die ook aanwezig is.

Het hoogtepunt van deze set is natuurlijk de mutatiekamer. Deze kamer heeft alles wat je nodig hebt om jouw eigen mutatie-experimenten uit te voeren. De mutatiekamer beschikt over een mutatieknop, draaiende elektroden, een voorkant die geopend kan worden, een ladder en doorschijnende elementen. Klim op de ladder om bovenop de mutatiekamer te geraken en draai aan de elektroden zodat Victor in de kamer valt. Draai aan de schakelaar om de mutatie te activeren en kijk wat er gebeurt!

Maar pas op! Spider Bytez is ook aanwezig en hij heeft grote grijpende klauwen waarmee hij jou kan pakken. Zorg dat je uit zijn klauwen blijft en maak gebruik van alle wapens en accessoires die tot jouw beschikking staan om hem te verslaan.

De mutatiekamer is gemaakt op schaal van de minifiguren en heeft een hoogte van 13 cm, een breedte van 19 cm en een diepte van 8 cm. Dat betekent dat je genoeg ruimte hebt om alles op te stellen en jouw eigen avonturen te bedenken. De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder.

Wil jij de sensatie van LEGO set 79119: Ontketend in de Mutatiekamer ervaren? Bestel hem dan nu en beleef jouw eigen mutatiescenario's vol actie en avontuur. De set is niet alleen perfect voor kinderen, maar ook voor volwassenen die houden van spannende en uitdagende LEGO-sets. Bestel hem nu en ontdek wat voor mutaties je allemaal kunt creëren!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40221

Fontein

foto van lego set5006947

Classic Box – Red

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.