Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Leeuwendans 80104

Vier het Chinese Nieuwjaar met LEGO set 80104 Leeuwendans! Deze educatieve set bevat 882 delen en toont de kleuren en opwinding van de beroemde Chinese traditie.
Met vijf leeuwenfiguurtjes, slagwerkers en accessoires biedt deze set uren speelplezier.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en een geweldige toevoeging aan je collectie.
Bestel nu en laat de leeuwen dansen!

Waar is LEGO Leeuwendans 80104 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
882
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80104
lego insiders punten icoon
562
punten

Kom dansend het Chinese Nieuwjaar vieren met de LEGO set 80104 Leeuwendans! Deze set is perfect voor jong en oud en laat de kleuren, het plezier en de opwinding van de beroemde Chinese traditie zien. Met dit bouwspeelgoed kunnen kinderen op een leuke manier meer leren over de symbolische dans voor geluk tijdens het Chinese Nieuwjaar.

Deze set bevat vijf prachtig versierde leeuwenfiguurtjes die op een podium geplaatst kunnen worden om de dans na te doen. Ook is er een speciaal podium voor de slagwerkers met een drumfunctie. De tegels op de tempelpoort zijn versierd met traditionele patronen en er zijn acht minifiguren inbegrepen, waaronder leeuwendansers en een man in een rattenpak die het Jaar van de Rat symboliseert. Accessoires zoals de rode papierstrook met 'beste wensen', kalligrafiekwast en raketvuurwerk bieden uren speelplezier.

De LEGO sets met als thema Chinese traditionele festivals bieden bouwuitdagingen en rollenspelplezier voor iedereen die geïnteresseerd is in de Chinese cultuur. Ze zijn ook prachtig om ergens neer te zetten als decoratie. Deze set is een geweldige toevoeging aan je collectie en past goed bij de speelset LEGO Tempelmarkt voor het Chinese Nieuwjaar (80105).

Deze educatieve LEGO set bevat 882 delen en biedt een leuke, uitdagende bouwervaring voor kinderen vanaf 8 jaar en is een cool, creatief LEGO cadeau om het Chinese Nieuwjaar en andere culturele festivals te vieren. De LEGO Tempelpoort is ongeveer 15 cm hoog, 19 cm breed en 3 cm diep en vormt samen met de dans- en percussiepodia, Chinese dansende leeuwenfiguurtjes en minifiguren een echte blikvanger.

Geef de fantasie van kinderen een boost met dit batterijloze speelgoed van het Chinese Nieuwjaar dat hen zal aanmoedigen om creatieve vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze leren over een belangrijke Chinese traditie en hun eigen festiviteiten verzinnen. En zelfs als je nog niet bekend bent met LEGO sets, is dat geen probleem. De set bevat eenvoudig te volgen, stapsgewijze bouwinstructies. Zodra je de doos opent, kun je direct aan de slag!

LEGO bouwstenen voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Dat is al zo sinds 1958. Alle LEGO sets worden op alle mogelijke manieren getest, zodat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Daarom is deze Leeuwendans verzamelspeelgoed zo robuust en mooi om naar te kijken.

Dus vier de Chinese tradities en voeg deze prachtige LEGO set 80104 Leeuwendans toe aan je collectie! Dit is een perfect cadeau voor jezelf, je kinderen of vrienden die geïnteresseerd zijn in de Chinese cultuur. Bestel nu en laat de leeuwen dansen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10745

Florida 500 finalerace

foto van lego set40138

Kersttrein

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.