Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het verhaal van Nian 80106

Maak Chinees Nieuwjaar dit jaar extra feestelijk en leerzaam met LEGO set 80106: Het verhaal van Nian.
Deze kleurrijke set bevat een prachtige Chinese woning, verstelbare figuur van Nian, 6 minifiguren en accessoires.
Speel en leer over de fascinerende Chinese cultuur.
Bestel nu en vier samen het verhaal van Nian.

Waar is LEGO Het verhaal van Nian 80106 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1067
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80106
lego insiders punten icoon
600
punten

Maak Chinees Nieuwjaar dit jaar extra feestelijk en leerzaam voor kinderen met LEGO set 80106: Het verhaal van Nian. Deze kleurrijke set bevat een prachtige Chinese woning van LEGO stenen, versierd met traditioneel bouwbaar vuurwerk, voetzoekers, lantaarns en chunlian-banieren. Er zijn ook kool-elementen en stickers van bewakers om kwade geesten af te weren.

Maar de echte sterren van deze set zijn de verstelbare figuur van Nian, een sneeuwpopfiguur en 6 minifiguren, inclusief een opa, oma, drie kinderen en iemand in een ossenpak om het Jaar van de Os te eren. Met deze figuren kunnen kinderen het verhaal van Nian nabouwen en naspelen en zich onderdompelen in de fascinerende wereld van de Chinese cultuur.

Naast de personages bevat deze set ook accessoires voor de grote voorjaarsschoonmaak en om de legende van Nian in LEGO stijl te vertellen. Zo kunnen kinderen niet alleen spelen, maar ook leren over deze bijzondere traditie.

Deze set is niet alleen geweldig om mee te spelen, maar ook om neer te zetten als blikvanger in de kamer. Het model is ca. 25 cm hoog, 36 cm breed en 17 cm diep en zal zeker de aandacht trekken. Het is een cool cadeau ter gelegenheid van Chinees Nieuwjaar voor kinderen vanaf 8 jaar en zal zeker gewaardeerd worden.

En maak je geen zorgen als je nog niet eerder met LEGO sets hebt gebouwd. Deze set wordt geleverd met stapsgewijze instructies met afbeeldingen, zodat je vol zelfvertrouwen aan de slag kunt gaan.

LEGO sets met als thema Chinese traditionele festivals bieden niet alleen boeiende bouwprojecten, maar ook unieke speelgoedmodellen en minifiguren om neer te zetten en urenlange rollenspellen mee te spelen. Een geweldige verrassing voor iedereen met een interesse in de Chinese cultuur.

En je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van het speelgoed. LEGO stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, zodat ze consistent en compatibel zijn. Al het bouwspeelgoed voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en wordt op alle mogelijke manieren getest.

Bestel nu LEGO set 80106: Het verhaal van Nian en maak dit Chinees Nieuwjaar extra feestelijk en leerzaam voor kinderen en volwassenen. Vier de Chinese cultuur met dit prachtige, kleurrijke model en beleef samen het verhaal van Nian.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40586

Verhuiswagen

foto van lego set5007800

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.