Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO IJsfestival tijdens Chinees nieuwjaar 80109

Beleef winterpret met LEGO set 80109 tijdens het Chinese nieuwjaar.
Met een bevroren meer, een winkel, een ijssculptuur en meer.
De set bevat 13 minifiguren en is perfect om alleen of samen te bouwen.
Een mooie cadeau voor kinderen en volwassenen geïnteresseerd in de Aziatische cultuur.
Bestel nu en geniet van een sensationele winter!

Waar is LEGO IJsfestival tijdens Chinees nieuwjaar 80109 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1519
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80109
lego insiders punten icoon
750
punten

Stap in de winterse feeststemming met deze magische LEGO® IJsfestival tijdens Chinees nieuwjaar bouwset (80109) voor kinderen vanaf 8 jaar. Deze set laat je genieten van een bevroren meer, een winkel waar je spullen kunt huren, een kar met zoete aardappelsnacks, een fotohokje, een prachtige chun ijssculptuur, een verkoopautomaat, een pinguïnslee, een skihelling, een besneeuwde boom en nog veel meer winterpret!

Met wel 13 LEGO minifiguren, waaronder iemand in een stoer tijgerpak ter ere van het Jaar van de Tijger, plus een pinguïn en allerlei leuke accessoires, zoals schaatsen, een ijshockeypuck, een smartphone, een doorschijnend blauwe ijssculptuur van een pinguïn en gereedschap, kun jij de leukste winteractiviteiten naspelen. Deze set is perfect om alleen of samen te bouwen en het resultaat is een schitterende, feestelijke blikvanger.

Deze LEGO bouwset is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in de Aziatische cultuur. LEGO verzamelsets met als thema traditionele festivals zijn prachtige cadeaus voor jonge trendsetters. Zij zullen een boeiende bouwuitdaging en urenlang creatief speelplezier beleven aan deze set.

Deze bouw- en displayset voor Chinees nieuwjaar zorgt voor heel veel plezier en vermaak! Met 1519 onderdelen bevat deze set alles wat je nodig hebt voor een feestje. Het model is ca. 17 cm hoog, 39 cm breed en 26 cm diep en is absoluut een blikvanger in het teken van Chinees nieuwjaar.

De set bevat stapsgewijze instructies waarmee alle beginnende LEGO bouwers aan de slag kunnen gaan. Het spelenderwijs leren vormt een geweldige manier om meer te weten te komen over de Chinese cultuur. De kwaliteit van LEGO stenen is gegarandeerd. LEGO onderdelen worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Deze leuke, schitterende LEGO bouwset is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar die gek zijn op bijzonder speelgoed. Breng de winter in huis en bestel nu deze geweldige LEGO IJsfestival tijdens Chinees nieuwjaar bouwset en geniet samen met je vrienden en familie van een sensationele winter!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005720

LEGO® Steengrijze opslagsteen met 8 noppen en 2 lades

foto van lego set5006208

Opbergsteen met 4 noppen en 1 lade – wit

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.