Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Chinees Nieuwjaar decoratie 80110

De LEGO set 80110 Chinees Nieuwjaar decoratie brengt de viering van Chinees Nieuwjaar tot leven met twee spectaculaire displaymodellen vol feestelijke symbolen.
Met 872 onderdelen is deze set geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder.
Het is niet alleen leuk en educatief, maar ook een topcadeau voor creatieve kinderen en iedereen geïnteresseerd in de Aziatische cultuur.
Bestel de set vandaag nog en bouw je eigen Chinees Nieuwjaar decoraties!

Waar is LEGO Chinees Nieuwjaar decoratie 80110 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
872
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80110
lego insiders punten icoon
600
punten

Ben jij geïnteresseerd in de Aziatische cultuur en zoek je een leuke manier om de viering van Chinees Nieuwjaar tot leven te brengen in huis? Of ben je gewoon op zoek naar een creatieve uitdaging om te delen met vrienden en familie? Kijk dan niet verder dan de LEGO set 80110 Chinees Nieuwjaar decoratie!

Deze kleurrijke set bevat alles wat je nodig hebt om twee spectaculaire displaymodellen te bouwen vol feestelijke symbolen voor rijkdom, voorspoed en geluk. Het eerste model bevat gouden symbolen in het traditionele Yuan Bao-ontwerp, koi voor geluk, rode enveloppen die symbool staan voor gelukswensen en de spreuk "Zhao Cai Jin Bao" die succes en rijkdommen verwelkomt in huis. Het tweede model bevat een grote boompioen, kleine pioenrozen en de spreuk "Hua Kai Fu Gui", wat bloeiende voorspoed en geluk betekent.

Met 872 onderdelen en afzonderlijke bouwinstructies voor elk model, is deze set perfect voor kinderen van 8 jaar en ouder (en volwassenen natuurlijk!). Samen bouwen is nog leuker dan alleen, dus nodig familie en vrienden uit om met jou deze creatieve ervaring te delen.

Maar deze set is niet alleen leuk en educatief, het is ook een topcadeau voor creatieve kinderen en voor iedereen die geïnteresseerd is in de Aziatische cultuur. En omdat LEGO stenen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zijn ze gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, terwijl de veiligheid van de spelers wordt gegarandeerd.

Zet de modellen samen of apart neer in huis of op kantoor en geniet van de feestelijke sfeer die ze uitstralen. LEGO bouw- en verzamelsets met als thema traditionele festivals zijn altijd geweldige cadeaus, dus bestel deze set vandaag nog en ervaar het plezier van het bouwen van je eigen Chinees Nieuwjaar decoraties!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70435

Newbury verlaten gevangenis

foto van lego set5006916

8-Stud Storage Brick – Yellow

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.