Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Chinees Nieuwjaar parade 80111

Maak kennis met LEGO set 80111, de Chinees Nieuwjaar parade bouwset.
Deze set bevat 1653 onderdelen en 18 minifiguren, waaronder een artiest in een konijnenpak en een drummer.
Bouw de kleurrijke praalwagens en breng de parade tot leven.
Deze set biedt niet alleen uren speelplezier, maar ook een leerzame ervaring.
Geschikt voor bouwers vanaf 8 jaar.
Bestel nu en vier het Jaar van het Konijn met deze geweldige LEGO parade.

Waar is LEGO Chinees Nieuwjaar parade 80111 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1653
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80111
lego insiders punten icoon
750
punten

Welkom bij de LEGO Chinees Nieuwjaar parade bouwset (80111), speciaal ontworpen voor feestelijke LEGO bouwers van 8 jaar en ouder. Deze geweldige set bestaat uit 1653 onderdelen en bevat 3 prachtige praalwagens die aan elkaar gekoppeld kunnen worden om de parade compleet te maken.

Bouw de kleurrijke praalwagens met behulp van de afzonderlijke instructies voor elk model en versier ze met de 18 bijgeleverde LEGO minifiguren, waaronder een artiest in een konijnenpak, 2 gemaskerde artiesten, 5 muzikanten met instrumenten, en LEGO figuren verkleed als Monkie Kid, een piraat, een astronaut en een ridder. Breng de parade tot leven door de praalwagens om het konijn en de draak te laten bewegen, of door de drummer aan boord van de muzikantenwagen te laten drummen.

De LEGO Chinees Nieuwjaar parade bouwset (80111) is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook heel leerzaam. Deze verzamelset biedt een boeiende bouwuitdaging en urenlang creatief speelplezier. Het is een geweldig cadeau voor de feestdagen en voor iedereen die geïnteresseerd is in de Aziatische cultuur en tradities.

De set voldoet aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor de LEGO stenen en onderdelen gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. De veiligheid van de LEGO onderdelen staat voorop en ze worden daarom op allerlei manieren getest om te zorgen dat ze aan wereldwijde veiligheidsnormen voldoen.

Met een hoogte van ca. 15 cm, een lengte van 15 cm en een breedte van 10 cm vormt de konijnenpraalwagen een echte blikvanger. De set bevat afzonderlijke geïllustreerde, stapsgewijze instructies voor elk model, zodat familieleden en vrienden samen kunnen bouwen en de creatieve ervaring kunnen delen.

Verrijk je LEGO-verzameling met deze geweldige LEGO Chinees Nieuwjaar parade bouwset (80111) en vier het begin van het Jaar van het Konijn met een onvergetelijke LEGO parade. Bestel nu en maak van je LEGO-bouwervaring een waar feestje!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40202

LEGO® paaskuiken

foto van lego set5007237

Notebook with Gel Pen – Blue

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.