Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Geluksdraak 80112

De LEGO Lentefestival Geluksdraak (80112) is een majestueuze bouwset die het Jaar van de Draak viert. Met een beweegbare kop, een bek die open kan en gedetailleerde schubben ziet de draak er indrukwekkend uit. De set bevat ook speciaal bedrukte elementen en een blauw kristalelement. Het is niet alleen een leuke activiteit en displaymodel, maar het kan ook worden gecombineerd met andere LEGO Lentefestival sets. Het is een must-have voor elke LEGO liefhebber en brengt geluk en magie in huis. Bestel nu en beleef een betoverend avontuur!

Waar is LEGO Geluksdraak 80112 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1171
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80112
lego insiders punten icoon
585
punten

Luid het Jaar van de Draak in met deze majestueuze LEGO Lentefestival Geluksdraak (80112). Deze legendarische draak is gemaakt van LEGO stenen en is het perfecte cadeau voor jezelf of voor kinderen vanaf 10 jaar. Beleef een betoverend avontuur en breng geluk in huis met deze prachtige bouwset.

De Geluksdraak heeft een beweegbare kop en een bek die open kan. Zijn expressieve ogen en gedetailleerde schubben zorgen voor een authentieke uitstraling. Bovendien is de draak voorzien van speciaal bedrukte elementen, waardoor hij er nog indrukwekkender uitziet. Om zijn mystieke krachten te versterken, houdt de draak een traditioneel blauw kristalelement vast. Hij zit op een stenen rots temidden van de woeste zee.

Deze bouwset is niet alleen een leuke activiteit voor het Lentefestival, maar ook een prachtig displaymodel dat perfect past in elke kamer. Maak het helemaal af door het naamplaatje aan de draak te bevestigen. Zo heb je een uniek en fascinerend kunstwerk waar je trots op kunt zijn.

De LEGO Lentefestival Geluksdraak wordt geleverd met eenvoudig te volgen instructies, zodat je snel aan de slag kunt met bouwen. Daarnaast bevat de set een schitterende illustratie en een beschrijving van de symbolische betekenis van de Geluksdraak. Dit zorgt niet alleen voor een diepere beleving tijdens het bouwen, maar ook voor interessante gesprekken met familie en vrienden.

Wil je nóg meer plezier uit deze bouwset halen? Download dan de LEGO Builder app. Met deze app kun je de instructies interactief volgen, met zoom- en draaifuncties. Zo krijg je een 360 graden beeld van de Geluksdraak en kun je alles tot in detail bekijken. Dit maakt het bouwen nog leuker en zorgt voor een geweldige digitale ervaring.

De Geluksdraak is niet alleen een fantastische bouwset op zichzelf, maar kan ook gecombineerd worden met andere LEGO Lentefestival sets. Voeg bijvoorbeeld de LEGO Lentefestival Tempel (80113) toe voor een compleet spektakel. Creëer je eigen Lentefestival en beleef magische avonturen met al je favoriete LEGO personages.

Met de LEGO Lentefestival Geluksdraak haal je een stukje Chinese cultuur in huis. Leer meer over de rijke tradities en symboliek van het Lentefestival terwijl je bouwt. Deze set is niet alleen leuk voor jongeren, maar ook voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in de Chinese cultuur en geschiedenis. Het is een geweldige manier om spelenderwijs je kennis te vergroten en tegelijkertijd te genieten van het bouwproces.

Kortom, de LEGO Lentefestival Geluksdraak (80112) is een must-have voor elke LEGO liefhebber. Met zijn prachtige ontwerp, beweegbare functies en symbolische betekenis zorgt deze bouwset voor urenlang speelplezier en stimuleert het de creativiteit. Breng geluk en magie in huis met deze adembenemende draak en maak je LEGO collectie compleet. Bestel nu en beleef een betoverend avontuur vol bouwplezier!

Laatste update: 2024-01-11 21:57:24

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005580

Bagagelabel LEGO® Bananenman

foto van lego set5006615

Brick Bookrack – White

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.