Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Feestelijke familiereünie 80113

Ervaar de vreugde van LEGO Set 80113 - Lentefestival Feestelijke familiereünie. Met een prachtig traditioneel Chinees restaurant en een bouwbare bloemenwinkel, dim sum-karretje en snacks. Inclusief 13 minifiguren, waaronder een uniek Jaar van de Draak-kostuum. Combineer met andere LEGO Lentefestival sets voor eindeloos bouw- en speelplezier.

Waar is LEGO Feestelijke familiereünie 80113 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
1823
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80113
lego insiders punten icoon
845
punten

Ervaar de vreugde van een LEGO® Lentefestival Feestelijke familiereünie (80113) met deze te gekke set voor kinderen vanaf 8 jaar. Laat je wildste fantasieën tot leven komen terwijl je speelt in het prachtige traditionele Chinees restaurant. Het bouwbare model is tot in de puntjes gedetailleerd en biedt eindeloos speelplezier in de authentieke keuken, de gezellige receptie, de sfeervolle eetkamer (inclusief een bouwbare karaokemachine) en zelfs het toilet! Het dakterras is dé plek om het Jaar van de Draak te vieren met een romantisch diner voor twee. Compleet met een schattig tafeltje, een bouwbare terrasverwarmer, een prachtige bloempot en betoverende hangende lantaarns. En vergeet het vuurwerk niet, dat maakt het feest helemaal compleet! Maar dat is nog niet alles, want deze set bevat ook een bouwbare bloemenwinkel, een schattig dim sum-karretje en een karretje vol heerlijke snacks om je speelplezier nog groter te maken!



Deze set is niet alleen ontzettend leuk om zelf mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau voor jongens en meisjes. En laten we de 13 minifiguren niet vergeten! Deze set bevat namelijk een hele familie, 2 obers en een uniek, nog nooit eerder gezien personage in een geweldig Jaar van de Draak-kostuum. Dit maakt het spelen nóg leuker en zorgt voor eindeloze avonturen in het Lentefestival universum.



En weet je wat het nog leuker maakt? Deze set is perfect te combineren met andere sets uit het LEGO Lentefestival assortiment (apart verkrijgbaar). Hierdoor kun je jouw eigen Lentefestivalwereld creëren en eindeloos blijven bouwen en spelen. Maak je collectie compleet en ontdek de magie van het Lentefestival!

Laatste update: 2024-01-11 22:40:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set71310

Umarak de Jager

foto van lego set5006870

2-Stud Storage Brick – Green

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.