Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO London Bus Magnet Build 853914

Breng de beroemde rode dubbeldekkerbus van Londen tot leven met de LEGO Iconic Londen Bus Magneetbouwset. Deze set bevat een magnetische basis, bouwelementen en stickers voor extra details. Ideaal voor verzamelaars en kinderen, deze set is een ode aan de rijke geschiedenis en het erfgoed van Londen. Creëer je eigen avonturen en beleef de magie van LEGO op een unieke manier. Bestel nu voordat hij uitverkocht is!

Waar is LEGO London Bus Magnet Build 853914 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
35
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
853914
lego insiders punten icoon
52
punten

Beleef een feest van herkenning met deze LEGO® Iconic 853914 Londen Bus Magneetbouwset. Maak kennis met een van 's werelds bekendste voertuigen! Deze set bevat een magnetische rode basis van 4x4 noppen, 33 LEGO bouwelementen en een set stickers voor extra details. Bouw de Londen Bus en plak deze op je koelkast, kluisje of een andere magnetische ondergrond om een vleugje iconische LEGO stijl toe te voegen!

Stap in en beleef de bruisende straten van Londen zoals nooit tevoren! Met deze buitengewone bouwset breng je de beroemde Londen Bus tot leven in je eigen huis. Dankzij de magnetische basis en de eenvoudige bouwinstructies is het bouwen van deze iconische bus een fluitje van een cent. Breng elk detail tot leven tijdens het bouwen en voel de passie en creativiteit stromen.

Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de Londen Bus tot leven brengt met de bijgeleverde LEGO bouwelementen. Van de karakteristieke rode kleur tot de kenmerkende dubbeldekkerstructuur, je zult versteld staan van de nauwkeurigheid en authenticiteit van dit LEGO meesterwerk. En met de set stickers kun je de bus nog verder personaliseren en uniek maken!

Deze LEGO Iconic Londen Bus is niet zomaar een bouwset, het is een statement. Met zijn tijdloze charme en klassieke elegantie is deze bus een waar icoon van de LEGO wereld geworden. Of je nu een LEGO verzamelaar bent of gewoon een liefhebber van unieke bouwwerken, deze Londen Bus mag niet ontbreken in je collectie. Het is een ode aan de rijke geschiedenis en het erfgoed van Londen, vastgelegd in kleurrijke LEGO stenen.

Maar deze Londen Bus is niet alleen bedoeld voor verzamelaars en volwassenen. Ook jongeren zullen zich urenlang vermaken met het bouwen en spelen met deze LEGO bouwset. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen avonturen met de Londen Bus en andere LEGO sets. Verken de straten van Londen, maak pitstops bij beroemde bezienswaardigheden zoals de Big Ben en de Tower Bridge, en maak kennis met de bruisende Britse cultuur.

Met zijn compacte formaat is deze Londen Bus Magneetbouwset perfect voor wie weinig ruimte heeft, maar toch wilt genieten van de magie van LEGO bouwen. Door de bus op je koelkast of kluisje te plakken, creëer je een unieke en speelse decoratie die elke ruimte opvrolijkt. De magnetische basis zorgt ervoor dat de bus stevig op zijn plek blijft zitten, zelfs als je de deur opent of sluit.

Of je nu een souvenirliefhebber bent, een Londenaar die trots is op zijn stad of gewoon een LEGO fan die altijd op zoek is naar nieuwe bouwuitdagingen, deze Londen Bus Magneetbouwset is een absolute must-have! Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie en beleef de magie van LEGO op een unieke en bijzondere manier.

Let op: deze exclusieve LEGO Iconic Londen Bus Magneetbouwset is slechts beperkt beschikbaar. Zorg ervoor dat je er snel bij bent voordat hij uitverkocht is. Haal het icoon van Londen in huis en laat je betoveren door de eindeloze mogelijkheden van LEGO bouwen. Bestel nu en beleef de spanning, het plezier en de voldoening van het creëren van je eigen LEGO meesterwerk!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:52

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40320

Planten van planten

foto van lego set5006204

LEGO® Still Life with Bricks: The Art of Everyday Play

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.