Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO London Magnet Build 854012

Met de LEGO Iconic London Magnet Build set (854012) kun je je eigen mini-versie van Londen bouwen. De set bevat een magnetische bouwplaat, LEGO bouwelementen en stickers voor extra details. Geschikt voor zowel jongeren als volwassenen, is deze set een leuke en educatieve manier om kennis te maken met architectuur en bouwkunde. Bestel nu en haal de magie van Londen in huis!

Waar is LEGO London Magnet Build 854012 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
27
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854012
lego insiders punten icoon
52
punten

Bouwen en pronken met 2 wereldberoemde attracties kan nu met de LEGO® Iconic London Magnet Build set (854012). Deze set bevat een magnetische 4x4 bouwplaat, 24 LEGO bouwelementen en een vel stickers voor extra details. Met dit leuke micro-schaal model van de legendarische Londense gebouwen Big Ben en het London Eye, haal je de sfeer van Londen naar je koelkast, kluisje of elk ander magnetisch oppervlak!

Met deze LEGO set kun je je eigen unieke mini-versie van Londen creëren en al je vrienden versteld doen staan. De magnetische bouwplaat zorgt ervoor dat je creatie stevig op zijn plek blijft zitten. En met de sticker sheet kun je de gebouwen tot in de kleinste details versieren.

De LEGO Iconic London Magnet Build set is perfect voor zowel jongeren als volwassenen die dol zijn op bouwen en de prachtige architectuur van Londen willen ervaren. Het bouwen van de iconische Big Ben en het London Eye zal je zeker een gevoel van trots geven!

Als je eenmaal klaar bent met bouwen, kun je jouw LEGO creatie gemakkelijk plaatsen op je koelkast, kluisje of andere magnetische oppervlakken. Zo krijg je elke dag een herinnering aan het prachtige Londen!

Deze set is ook een geweldig cadeau voor LEGO verzamelaars en liefhebbers van Londen. Het is een unieke en speelse toevoeging aan hun verzameling en zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren.

Met de LEGO Iconic London Magnet Build set kun je op een leuke en educatieve manier kennismaken met architectuur en bouwkunde. Je leert hoe je complexe structuren kunt bouwen met behulp van LEGO bouwelementen en hoe je jouw creativiteit kunt uiten. Het is een geweldige manier om je bouwvaardigheden te verbeteren en je fantasie te stimuleren!

Deze LEGO set is ontworpen om lang mee te gaan en is gemaakt van duurzame materialen. Je kunt er keer op keer van genieten en je bouwwerken steeds opnieuw herbouwen. De LEGO bouwelementen zijn compatibel met andere LEGO sets, dus je kunt ze gemakkelijk combineren en je eigen unieke creaties maken.

Laat je inspireren door de legendarische architectuur van Londen en bouw je eigen versie van deze iconische attracties. Of je nu een fan bent van LEGO, een bouwliefhebber bent of gewoon een mooie decoratie wilt voor op je koelkast, de LEGO Iconic London Magnet Build set (854012) is een must-have!

Wacht niet langer en laat je creativiteit de vrije loop. Haal de magie van Londen in huis met de LEGO Iconic London Magnet Build set. Bouw, display en bewonder je eigen versie van Big Ben en het London Eye. Creëer een unieke en levendige sfeer waar je elke dag van kunt genieten!

Bestel nu de LEGO Iconic London Magnet Build set (854012) en beleef eindeloos bouwplezier met deze fantastische LEGO set. Laat zien dat je een echte LEGO fan bent en pronk met je eigen mini-versie van Londen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set30640

Racewagen

foto van lego set5007590

Gift with purchase

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.