Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Naida's avonturenschip 41073

Beleef spannende avonturen met Naida's avonturenschip, inclusief draaibare mast, scheepskeuken, zonnedek en duikplank.
Help Naida en Aira de magische watersleutel te vinden en Emily Jones terug te brengen naar de mensenwereld.
Verzamel alle LEGO Elves-modellen om de 4 magische sleutels te vinden.
Bestel nu en ontdek de magische wereld van de LEGO Elves!

Waar is LEGO Naida's avonturenschip 41073 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Elves sets

aantal lego stenen icoon
312
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41073
lego insiders punten icoon
195
punten

Welkom aan boord van Naida’s avonturenschip! Hijs de zeilen en vaar mee met Naida Riverheart en Aira Windwhistler op een spannende zoektocht naar de magische watersleutel. Help de Elfen hun krachten te combineren en speur met de telescoop naar de grote oesterschelp waar de sleutel in verborgen zit. Zal het hen lukken de sleutel te vinden en Emily Jones terug te brengen naar de mensenwereld?

Aan boord van Naida’s avonturenschip is er genoeg te beleven. Laat het schip veilig over de golven varen en ontspan op het zonnedek. Of maak een heerlijke maaltijd klaar in de scheepskeuken en nodig de Elfen uit om aan tafel te gaan zitten op de zachte kussens. En wanneer de wind gaat liggen, kun je Naida en Aira laten pootjebaden vanaf de prachtige schelpstoelen aan boord van het schip.

De set bevat 2 mini-poppetjes: Naida Riverheart en Aira Whisperwind, en komt met Naida’s avonturenschip en een grote oesterschelp. Het avonturenschip heeft een draaibare mast met zeil, een scheepskeuken, een zonnedek, schelpstoelen, een ontspanzone en zelfs een duikplank! En met de accessoires, zoals de kaart, telescoop, kookketel en pot, magische sleutel en water- en windkracht emblemen, kun je het avontuur nog realistischer maken.

Laat het zeil draaien met het stuurwiel van het schip en geniet van de Elfen die op het zonnedek liggen of van de duikplank springen. Help Naida en Aira hun speciale krachten te combineren om bij de oester te komen en de eerste magische sleutel te vinden. De grote oesterschelp is 3 cm hoog, 3 cm lang en 3 cm breed, terwijl Naida's avonturenschip 24 cm hoog, 24 cm breed en 8 cm diep is.

Verzamel alle LEGO® Elves-modellen om de 4 magische sleutels te vinden, zodat Emily Jones kan terugkeren naar de wereld van de mensen. Ga naar LEGO.com/elves om meer te weten te komen over Emily Jones en de magische wereld van de LEGO® Elfen.

Bestel nu Naida’s avonturenschip en beleef samen met Naida Riverheart en Aira Whisperwind de spannendste avonturen op de zeeën van de LEGO® Elfenwereld!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41173

Elvendale drakenschool

foto van lego set41192

Azari en de vangst van de vuurleeuw

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.