Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Azari en de magische bakkerij 41074

De Lego set 41074 Azari en de magische bakkerij biedt uren speelplezier voor jong en oud.
Ontdek de betoverende wereld van Lego Elves en beleef samen met Azari en Johnny magische avonturen in de bakkerij.
Maak de lekkerste gebakjes met de oven, tafel en voorraadplank.
Met de landkaart ontdek je geheime paden en routes.
Verrijk je fantasie met Lego Elves en bestel de set vandaag nog voor eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Azari en de magische bakkerij 41074 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024

Bekijk meer Elves sets

aantal lego stenen icoon
324
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41074
lego insiders punten icoon
0
punten

Ontdek de betoverende wereld van Lego Elves met de gloednieuwe set 41074 Azari en de magische bakkerij! Beleef samen met Azari Firedancer en Johnny de bakker de meest magische avonturen en maak de lekkerste gebakjes dankzij de oven met schuifplaat en verstopplaats voor de magische sleutel, tafel met stoelen en een voorraadplank. Daarnaast is er ook Vlammie de vos die steeds weer voor de nodige verrassingen zorgt.

Met de landkaart ontdek je alle geheime paden en routes, terwijl de meelzak en bakkersmuts ervoor zorgen dat je als echte bakker aan de slag kan. Van koekjes en taart tot brood en croissants, met deze set maak je het allemaal! Overigens is er geen enkel ander magisch bakkerij zo leuk om in te spelen als deze.

Azari's magische vuurkrachten komen uitstekend van pas als je de vuursleutel probeert te bemachtigen. Daarvoor moet je creatief en behendig te werk gaan! Met de deegrol rol je het deeg moeiteloos uit en met het vuurkracht embleem zorg je ervoor dat jouw bakpret begint!

De magische bakkerij is niet enkel prachtig om naar te kijken maar biedt uren speelplezier voor jong en oud. De set is zowel geschikt voor kinderen die hun eigen sprookjeswereld willen bouwen als voor volwassenen die verzamelen als hobby hebben.

Ontdek alle andere Lego Elves-modellen en help Emily Jones om alle 4 magische sleutels te vinden, zodat ze kan terugkeren naar de wereld van de mensen. Kortom: 41074 Azari en de magische bakkerij is een onmisbare toevoeging aan je Lego-collectie! Beleef magische avonturen en verrijk je fantasie met Lego Elves.

Wil jij samen met Azari en Johnny de magische bakkerij ontdekken? Bestel de set vandaag nog en beleef het plezier dat Lego in huis haalt! Veel bakplezier gewenst!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 27.95 (25-05-2023) € 27.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41187

Rosalyns genezingsschuilplaats

foto van lego set41194

De toren van Noctura en de redding van de aardvos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.