Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel 41078

De LEGO set 41078 bevat Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel waarin Emily Jones en Naida Riverheart een avontuur beleven.
Ze moeten 4 magische sleutels vinden om via een portaal terug te keren naar hun eigen wereld.
Het kasteel heeft verschillende kamers, zoals een eethoek en badruimte, en wordt geleverd met accessoires en 3 mini-poppetjes.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Het kasteel is 24 cm hoog, 28 cm breed en 8 cm diep.

Waar is LEGO Skyra’s Mysterieuze Luchtkasteel 41078 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 79.9519-09-2024

Bekijk meer Elves sets

aantal lego stenen icoon
808
leeftijd icoon
8-12
intro datum icoon
01-06-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
3
lego set nummer icoon
41078
lego insiders punten icoon
712
punten

Welkom in de wondere wereld van LEGO® Elves, waar je samen met Emily Jones en Naida Riverheart een avontuur beleeft in Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel. Emily bevindt zich in een fantasiewereld en moet via een magisch portaal terugkeren naar haar eigen wereld. Maar om dat te doen, moeten jij en Naida de 4 magische sleutels vinden, en daarvoor moeten jullie door het luchtkasteel heen zien te komen.

Skyra, de bewaakster van het portaal, houdt onze vrienden van bovenaf in de gaten samen met haar uil Nascha. Help de elfen om de overwoekerde ingang te passeren en de water-krachten van Naida te gebruiken om de geheime deur te vinden in de badruimte achter de waterval. Ontdek de betoverde trap om langs de lava-keuken te komen en passeer de pegasus-wachtpost van Skyra. En dan hebben jullie nog niet alles gezien, want er zijn nog vele andere obstakels die overwonnen moeten worden.

Maar als jullie alle hindernissen overwonnen hebben, kunnen jullie de vier sleutels in het magische portaal zetten. Ga dan naar Skyra toe en probeer haar ervan te overtuigen dat ze het portaal moet openen met haar staf. Wie weet of Emily ooit opnieuw op bezoek komt in deze fantastische wereld van de LEGO Elves?

Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel heeft alles wat een kasteel moet hebben: van een poort met begroeiing tot een eethoek, van een badruimte tot een lava-keuken, van een troonzaal tot een werkkamer. Het kasteel is rijkelijk gevuld met magische elementen en accessoires. Zo kun je genieten van aardbeien-smoothies in de eethoek, een heerlijke douche nemen onder de waterval in de badruimte en een brief sturen van Skyra naar de elfen met Nascha de uil.

De set is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en bevat 3 mini-poppetjes: Emily Jones, Naida Riverheart en Skyra, plus Golden Glow de pegasus en Nascha de uil. Met vele accessoire-elementen, zoals aardbeien-smoothies, fruit en koekjes, een magische kaart en natuurlijk de 4 magische sleutels: aarde, wind, vuur en water.

Skyra's Mysterieuze Luchtkasteel is 24 cm hoog, 28 cm breed en 8 cm diep, en biedt uren speelplezier voor jong en oud. Doe mee met Emily Jones en Naida Riverheart en ontdek de betoverende wereld van LEGO® Elves!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.95 (25-05-2023) € 79.95 (25-05-2023) € 79.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41171

Emily Jones & de baby winddraak

foto van lego set41193

Aira en het lied van de winddraak

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.