Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Elvendale drakenschool 41173

De LEGO set 41173 is de perfecte toevoeging aan jouw collectie.
De Elvendale drakenschool, met Tidus Stormsurfer en Miku de babydraak, biedt eindeloze avonturen en speelmogelijkheden.
Met een klaslokaal, boom en kabelbaan is er genoeg te ontdekken.
Bestel nu en beleef de magische wereld van Elvendale zelf!

Waar is LEGO Elvendale drakenschool 41173 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Elves sets

aantal lego stenen icoon
230
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-03-2016
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
1
lego set nummer icoon
41173
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom in de magische wereld van Elvendale, waar dromen werkelijkheid worden! Stap binnen in de Elvendale drakenschool en ontmoet drakentrainer Tidus Stormsurfer. Hij geeft vliegles aan Miku de babydraak in het prachtige klaslokaal, compleet met een boom en een kabelbaan om oefenvluchten te maken.

In deze set vind je alles wat je nodig hebt voor een dag vol avontuur: een schoolbord om aantekeningen te maken tijdens de lessen, een magische zandloper om de vliegtijd van Miku te meten en een koekjeskanon om haar sneller en verder te laten vliegen. En als ze moe is, kan ze lekker uitrusten onder de boom.

Maar dat is niet alles! Deze set bevat ook een ganzenveer, krijt en een wisser voor het schoolbord, plus een brief die Tidus naar Miku stuurde om haar te vertellen dat ze klaar is voor haar eerste vliegles. En laten we de koektrommel niet vergeten, gevuld met heerlijke koekjes om van te smullen tijdens de pauze.

En natuurlijk zijn er ook minipoppetjes van Tidus Stormsurfer en Miku de babydraak om mee te spelen. Met een hoogte van 12 cm, een breedte van 16 cm en een diepte van 10 cm past deze prachtige drakenschool perfect in jouw LEGO-collectie.

De Elvendale drakenschool is niet alleen een geweldige set om mee te spelen, maar ook ideaal voor LEGO-verzamelaars. Het is een leuke manier om jouw collectie uit te breiden en jouw creativiteit de vrije loop te laten. En het beste van alles? De mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt deze set combineren met andere LEGO-sets om jouw eigen Elvendale wereld te creëren.

Kom dus snel op bezoek in de Elvendale drakenschool en ontdek de magie van LEGO! Maak nieuwe vrienden, leer vliegen als een drakenmeester en beleef fantastische avonturen. Met deze set wordt alles mogelijk! Bestel nu en ervaar zelf hoe het is om in Elvendale te zijn.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41174

De Starlight herberg

foto van lego set41187

Rosalyns genezingsschuilplaats

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.