Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De kostbare kristalmijn 41177

De magische LEGO-set 41177 neemt je mee naar de betoverende kristalmijn, waar Naida en Farran spannende avonturen beleven.
Met een waterglijbaan, geheime bergplaatsen en een mijnkar biedt deze set eindeloos speelplezier.
Geschikt voor kinderen van 8-12 jaar en perfect voor avontuurlijke geesten.
Bestel vandaag nog en geniet samen met vrienden en familie!

Waar is LEGO De kostbare kristalmijn 41177 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 25.9519-09-2024

Bekijk meer Elves sets

aantal lego stenen icoon
273
leeftijd icoon
7-12
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
41177
lego insiders punten icoon
225
punten

Stap in de betoverende wereld van de kristallen en ontdek de prachtige kristalmijn samen met Naida en Farran! Deze magische set biedt urenlang speelplezier voor jong en oud. Met zijn beweegbare tak, diamantgraaffunctie en geheime bergplaatsen is dit de perfecte set voor avontuurlijke geesten die van mysteries houden.

De set bevat twee minipoppetjes, Naida en Farran, die beide klaar staan voor een nieuwe uitdaging in de kristalmijn. Daarnaast is ook Floria de Aardedraak-baby van de partij om de avonturen nóg spannender te maken. Samen met een schattige muis, die juwelen verkoopt in zijn eigen winkel, vormen ze het perfecte team om de kristalmijn te verkennen.

De kristalmijn is opgebouwd uit twee niveaus en beschikt over een adembenemende waterglijbaan. Terwijl de mijnkar moeiteloos door de mijn galoppeert, ontdek je geheime bergplaatsen met verborgen schatten en een kleine grot waar de muis zijn avonturen beleeft.

De set bevat ook een 'mijn'-functie waarbij kinderen met behulp van de blauwdruk en hartdiamant-elementen hun eigen creaties kunnen maken. Verder is er een hendel waarmee het houweel op en neer beweegt om diamanten uit te graven. Van kersen tot kaasstenen, koekjesstenen en zelfs een draken-ei, deze set bevat alles wat je nodig hebt om je fantasie op hol te laten slaan.

De kristalmijn-set is geschikt voor kinderen tussen 8 en 12 jaar en biedt hen een uitdagende bouwervaring. Het kristalmijn-model is ca. 12 cm hoog, 12 cm breed en 17 cm diep en kan zowel individueel als in groep worden gespeeld.

Geef deze prachtige LEGO-set als cadeau aan een enthousiaste bouwer op elke gelegenheid, of ga zelf op ontdekkingsreis in de mysterieuze kristalmijn! Met zijn kleurrijke en gedetailleerde ontwerp, is deze set een must-have voor iedereen die dol is op avontuur en fantasie. Bestel hem vandaag nog en geniet samen met je vrienden en familie van urenlang speelplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 25.95 (25-05-2023) € 25.95 (25-05-2023) € 25.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41075

Het boomhuis van de Elfen

foto van lego set41182

Sophie Jones gevangen genomen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.